Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu şi-a luat rămas bun: "Plec din motive personale, dar Unirea îmi rămâne în inimă" (VIDEO)

Dan Petrescu şi-a luat rămas bun: "Plec din motive personale, dar Unirea îmi rămâne în inimă" (VIDEO)

Dan Petrescu şi-a luat rămas bun: "Plec din motive personale, dar Unirea îmi rămâne în inimă" (VIDEO)
Sursa foto: dan petrescu
28 Dec 2009   •   12:41

Fostul antrenor al Unirii Urziceni a ţinut, luni, o conferinţă de presă la sediul clubului ialomiţean şi a confirmat plecarea sa de la campioana României. Petrescu nu a divulgat numele echipei la care va pleca, dar a menţionat în schimb motivele pentru care a părăsit clubul din Urziceni. Antrenorul român al anului 2009 a invocat motive personale şi a spus că nu va mai antrena prea curând în campionatul românesc.
"Într-o zi poate mă voi întoarce, dacă voi fi dorit. Am considerat, din motive personale, că e mai bine să ne despărţim. Cred că această despărţire merită să fie una normală. Nu am ce să reproşez nimic, nimănui, au fost şi momente mai grele, pe care le-am trecut cu bine. Am avut şi şansa de a avea linişte, iar acest lucru m-a ajutat să creez un grup fantastic, cu care am avut rezultate. Nu s-a pierdut ceva important, jucătorii nu au plecat, iar dacă jucãtorii rãmân, Unirea se va bate la câştigarea campionatului. Sper să primesc şi eu o medalie la finalul sezonului. Nu am ce să le reproşez, ei sunt extraordinari, trebuie să rămână la fel. A fost o decizie grea, dar personală pe care nu aş vrea să o discut prea mult, o ţin pentru mine şi pentru familia mea. În cariera de antrenor, două echipe mi-au rămas în inimă, Unirea şi Sportul, unde m-am format ca antrenor", a declarat Petrescu.

Managerul general al clubului, Mihai Stoica, a fost vizibil afectat la conferinţa de presă de la Bucureşti, spunând că Petrescu era cel mai bun om de la Unirea şi cel mai important artizan al performanţelor obţinute în ultimii doi ani şi jumătate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Mihai Stoica Unirea Urziceni
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close