Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ

Dan Petrescu: Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ

Dan Petrescu: Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ
24 Mai 2009   •   23:07


Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, s-a arătat fericit la finalul partidei cu Dinamo Bucureşti, dar şi precaut în ceea ce priveşte şansele formaţiei sale la titlu.

Unirea s-a impus cu 1-0 în derby-ul etapei, dar antrenorul ialomiţenilor spune că Unirea are în prezent doar siguranţa primelor trei locuri. ?Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, am reuşit să îi batem de două ori pe Dinamo, însă urmează două meciuri incredibil de grele, pentru că jucăm cu formaţii care se luptă pentru ceva?, a declarat Dan Petrescu.

?Bursucul? a mai spus că fanii dinamovişti ar trebui să fie fair-play şi să recunoască faptul că Unirea a fost cea mai bună echipă în meciul cu Dinamo, însă gândul lui a zburat rapid la meciul cu FC Timişoara. ?Am trei jucători suspendaţi şi o să fie un meci foarte greu, pentru că la Timişoara în afara de Dinamo nu a câştigat nimeni?, a mai spus Petrescu.

Unirea Urziceni se află pe primul loc în Liga I, cu un punct avans faţă de Dinamo, şi are programate meciuri la FC Timişoara şi cu Steaua Bucureşti, în timp ce formaţia din Ştefan cel Mare va juca împotriva FC Braşov şi la FC Argeş.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Unirea Urziceni
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close