Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: Visez să antrenez Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund

Dan Petrescu: Visez să antrenez Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund

Dan Petrescu: Visez să antrenez Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund
04 Noi 2009   •   13:58


Dan Petrescu încearcă în această seară să mai scrie o pagină în istoria clubului Unirea Urziceni, în returul cu Glasgow Rangers, însă pariul făcut cu jucătorii săi, cum că nu vor mai face niciun punct în grupă, a surprins pe toată lumea.

"Am spus asta pentru că echipele româneşti întotdeauna pierd după ce câştigă un joc. Nu vreau să se întâmple ce am spus, dar mi-e teamă să nu se întâmple aşa, aceasta e mentalitatea în România. Sper să pierd pariul, e pentru prima oară în viaţă când îmi doresc să pierd un pariu", a declarat Dan Petrescu.

Pe termen lung, conform The Sun, "Bursucul" a menţionat încă o dată că visul său este să ajungă la Chelsea Londra, chiar şi ca secund. "Visul meu a fost întotdeauna să ajung la Chelsea într-o bună zi, chiar şi ca secund. Inima mea e la Chelsea, sută la sută. E echipa pe care o iubesc. După Ghencea, Stamford Bridge e a doua mea casă şi întotdeauna urmăresc ce face Chelsea. Una din fiicele mele s-a născut când jucam la Chelsea şi i-am dat numele Chelsea. Acum are 11 ani. Când am stat la Londra a fost cea mai fericită perioadă din viaţa mea. Prietenii mei Roberto di Matteo şi Gianfranco Zola sunt manageri la West Brom şi West Ham, două cluburi mari. Dacă cineva din Anglia mi-ar oferi o şansă, sunt sigur că n-ar fi dezamăgit", a spus Petrescu, citează Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close