Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dani Coman a avut miercuri o cădere de calciu în cantonament şi a primit perfuzii

Dani Coman a avut miercuri o cădere de calciu în cantonament şi a primit perfuzii

Dani Coman a avut miercuri o cădere de calciu în cantonament şi a primit perfuzii
Sursa foto: dani coman
04 Iun 2009   •   12:21

Problemele de sănătate nu îi dau pace portarului lui FC Braşov Dănuţ Coman. Aflat în cantonamentul echipei naţionale înaintea meciului cu Lituania din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, Coman a suferit o cădere de calciu, potrivit unor surse Mediafax. Portarul a fost repede stabilizat cu perfuzii dar nu a făcut miercuri antrenament la capacitate maximă.
Coman a suferit căderea de calciu în jurul prânzului şi a fost luat în primire imeditat de medicii echipei naţionale, care i-au administrat perfuzii, potrivit sursei citate. La antrenamentul de seară Coman s-a simţit mult mai bine, dar nu a făcut decât o încălzire uşoară, fără plonjoane şi alergări susţinute.
Goalkeeperul de sub Tâmpa nu a fost singurul jucători din lotul echipei lui Răzvan Lucescu care a avut probleme de natură medicală miercuri. Iulian Apostol, mijlocaşul Unirii Urziceni, a suferit o contractură musculară în timpul unui joc de pe terenurile de la Mogoşoaia şi a încheiat mai devreme antrenamentul. Este de aşteptat, însă, ca el să îşi revină destul de repede la formă maximă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close