Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dani Coman a semnat cu FC Braşov, pentru patru ani şi jumătate

Dani Coman a semnat cu FC Braşov, pentru patru ani şi jumătate

Dani Coman a semnat cu FC Braşov, pentru patru ani şi jumătate
12 Dec 2008   •   14:25

Colonia rapidistă de la FC Braşov se măreşte. Internaţionalul Dani Coman s-a înţeles cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate. Portarul va primi 200.000 de euro la semnătură şi un salariu de 250.000 de euro pe sezon. Chiar dacă a avut oferte mai tentante dinspre CFR Cluj şi Poli Timişoara, fostul portar al giuleştenilor a ales echipa de sub Tâmpa în special pentru relaţia excelentă pe care o are cu tehnicianul sub comanda căruia a evoluat la Rapid.
"Am ajuns la Braşov pentru că mereu mi-am dorit să lucrez cu Răzvan şi Dinu. Mi s-a prezentat un proiect viabil, iar Ioan Neculaie este un om deosebit faţă de alţii cu care am lucrat până acum. Îmi doresc enorm să ajung cu FC Braşov în Liga Campionilor. Ştiu că aici este o echipă bună, iar valoarea ei cu siguranţă va creşte. În viaţă prietenia este uneori mai importantă decât banii, iar eu am ales cu sufletul să vin la Braşov. Am avut discuţii şi cu cluburi din ţară şi de afară. Le mulţumesc tuturor şi nu vreau să se supere nimeni, dar aşa cum am mai spus, am ales cu sufletul. E drept că sunt foarte mulţi jucători care au fost şi la Rapid, a contat şi că Răzvan şi Dinu sunt aici şi vreau să repet aici ce am făcut şi în Giuleşti", a spus Coman, citat de Mediafax.
Coman a vorbit şi despre concurenţa pe care o va avea cu portarul Bogdan Stelea. "Stelea este clar un portar bun care a demonstrat-o în anii petrecuţi în România, dar şi afară şi ai ce să înveţi de la el. Cu siguranţă o să fie o concurenţă loială, iar cel mai bun va apăra", a subliniat Coman.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti FC Brasov Razvan Lucescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close