Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Decizia finală în cazul retrogradării Timişoarei şi a Bistriţei se va lua pe 20 iunie

Decizia finală în cazul retrogradării Timişoarei şi a Bistriţei se va lua pe 20 iunie

Decizia finală în cazul retrogradării Timişoarei şi a Bistriţei se va lua pe 20 iunie
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2011   •   14:08

Şedinţa Comitetului Executiv al FRF care a avut loc joi nu a lămurit situaţia în cazul retrogradării echipelor Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa din cauza neacordării licenţei pentru sezonul 2011-2012. Oficialii federaţiei au amânat luarea unei decizii definitive pentru data de 20 iunie.

Decizia privind retrogradarea celor două echipe se va lua în Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie. S-a discutat astăzi şi s-a stabilit că regulamentul nu era adaptat pentru România. Rămâne să se modifice regulamentul. Oricum Poli Timişoara nu va mai putea evolua în acest an în cupele europene”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

Conform Gazetei Sporturilor, Comitetul Executiv a aprobat modificarea regulamentului de licenţiere, în sensul că toate criteriile financiare legate de datorii către stat trebuie rezolvate între cluburi şi stat, care decide dacă le va păsui sau nu. Astfel, după schimbările din regulamentul de licenţiere, Timişoara ar putea avea şanse să rămînă în Liga I, singurul lucru cert în acest moment fiind absenţa bănăţenilor din cupele europene.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close