Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Deţinătoarea trofeului, eliminată din Cupa României: CFR Cluj a învins-o pe Dinamo după prelungiri

Deţinătoarea trofeului, eliminată din Cupa României: CFR Cluj a învins-o pe Dinamo după prelungiri

Deţinătoarea trofeului, eliminată din Cupa României: CFR Cluj a învins-o pe Dinamo după prelungiri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    29 Noi 2012   •   08:57

Ediţia din acest an a Cupei României continuă fără deţinătoarea trofeului. CFR Cluj a câştigat pe teren propriu cu 2-1, după prelungiri, în faţa celor de la Dinamo, care au terminat meciul în nouă, după eliminările lui Boubacar şi Nica.

Clujenii s-au calificat astfel în semifinalele competiţiei, fază în care vor întâlni câştigătoarea partidei dintre Rapid şi Astra Giurgiu, care se va desfăşura joi seară.

În ciuda faptului că a rămas în inferioritate numerică după jumătate de oră, Boubacar primind al doilea galben pentru o intrare prea hotărâtă asupra lui Mureşan, Dinamo a fost echipa care a deschis scorul, prin Marius Alexe, în minutul 62.

Avantajul echipei lui Dorinel Munteanu a durat însă doar patru minute, gazdele reuşind să egaleze prin Rafael Bastos, la capătul unei acţiuni senzaţionale.

Până la finalul timpului regulamentar, nici una dintre cele două echipe nu a mai înscris astfel că, la fel ca în Supercupa României pe care şi-au disputat-o în debutul sezonului, CFR şi Dinamo au intrat în prelungiri.

De această dată, câştig de cauză au avut clujenii, care au marcat golul izbăvitor în minutul 101, prin Mureşan, care a tras în forţă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Într-un alt meci disputat miercuri în sferturile de finală ale Cupei României, Oţelul Galaţi a câştigat cu 2-0 în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Golurile campioanei din 2011 au fost înscrise de Laurenţiu Iorga (11) şi Liviu Băjenaru (65).

Partida de la Piatra Neamţ a fost întreruptă în minutul 27, din cauza ceţii, cele două echipe revenind pe teren după aproximativ o oră.

În semifinale, Oţelul va juca împotriva Petrolului, echipă care a eliminat marţi pe Concordia Chiajna, scor 2-1.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close