Dezastru la Dinamo. Negoiță: M-am săturat!

de G.S.    |    25 Sep 2016   •   09:15
Dezastru la Dinamo. Negoiță: M-am săturat! Foto: Facebook / Ionut Negoita

După un început bun de campionat, cei de la Dinamo au intrat într-o pasă extrem de proastă, iar tensiunile au căpătat o amploare neașteptată. După ultima înfrângere în fața Concordiei Chiajna (0-1), chiar pe teren propriu, patronul Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să cedeze clubul cu totul.

„Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare, sunt dispus și sunt hotărât să cedez acest club. Am făcut eforturi supraomenești, nu merită eforturile pe care le-am făcut. Mie mi-a creat numai probleme acest club, dar am făcut-o pentru că e clubul meu de suflet. Să lăsăm glumele, e nevoie de oameni care chiar să facă lucruri, voi ceda unei sau unor persoane care vor face mai mult decât mine, dacă sunt oameni potenți, sunt foarte hotărât. Până voi găsi cumpărător, voi ține clubul la un anumit nivel, mă detașez și am încheiat problema. Voi ceda totate prerogativele, voi asigura un nivel rezonabil și cam atât. De ce m-am săturat? Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte tare și arbitrajele, văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Pe viitor vom aborda diferit problema, că suntem prea eleganți", a spus Negoiță la Digi Sport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close