Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Din Liga a II-a în Liga Campionilor: Tiberiu Bălan şi Dacian Varga revin la Urziceni

Din Liga a II-a în Liga Campionilor: Tiberiu Bălan şi Dacian Varga revin la Urziceni

Din Liga a II-a în Liga Campionilor: Tiberiu Bălan şi Dacian Varga revin la Urziceni
01 Sep 2009   •   17:58


Jucătorii Tiberiu Bălan şi Dacian Varga au fost împrumutaţi de Sportul Studenţesc la Unirea Urziceni până la finalul turului de campionat. Cei doi au fost trecuţi şi pe lista clubului ialomiţean pentru faza grupelor Champions League, astfel că au făcut saltul de la Liga a II-a la Liga Campionilor.

Tibi Bălan şi Dacian Varga au evoluat la Urziceni şi în returul stagiunii precedente, tot sub formă de împrumut, şi au fost printre cei mai importanţi oameni ai echipei antrenate de Dan Petrescu în campania care a condus la titlul câştigat sezonul trecut.

Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, a declarat la Sport.ro că le-a dat drumul celor doi pe gratis, după ce ofertele din străinătate nu au fost pe măsură. "Am făcut gestul acesta pentru Dan Petrescu şi pentru cei doi jucători. Am aşteptat până acum, pentru că erau şi alte discuţii cu unele cluburi, dar ofertele nu au fost pe măsură. Dacă ar fi fost o ofertă convenabilă, cei doi nu plecau la Unirea Urziceni. I-am satisfăcut o dorinţă unui fost antrenor al Sportului", a spus Vasile Şiman.

La rândul său, Mihai Stoica a declarat că mutarea este una câştigătoare atât pentru Unirea, cât şi pentru Sportul Studenţesc. "Vasile Şiman are şi el interesul ca aceşti jucători să evolueze bine în Liga Campionilor. E o situaţie din care nimeni nu pierde", a spus Mihai Stoica la Sport.ro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close