Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a făcut scor la Piatra Neamţ: 5-0 cu Ceahlăul

Dinamo a făcut scor la Piatra Neamţ: 5-0 cu Ceahlăul

Dinamo a făcut scor la Piatra Neamţ: 5-0 cu Ceahlăul
17 Oct 2011   •   22:40

Dinamo a încheiat în forţă etapa a 10-a a Ligii I, trecând la scor de Ceahlăul Piatra Neamţ. "Câinii" s-au impus cu 5-0 chiar în deplasare şi s-au distanţat la 10 puncte de Steaua în clasamentul Ligii I.

Marius Niculae a deschis scorul în minutul 5 cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Cătălin Munteanu. DUpă două ocazii uriaşe, atacantul dinamovist a marcat al doilea gol în minutul 32 printr-un şut la colţul scurt.

Dinamo s-a desprins prin golul reuşit de Marius Alexe (38), care a profitat de ciocnirea dintre Nohai şi Jovici, iar Cătălin Munteanu a reuşit a treia pasă decisivă şi i-a pus pe tavă lui Dănciulescu golul 200 în Liga I, cu trei minute înainte de pauză.

Scorul final a fost stabilit în minutul 80, când Marius Niculae şi-a trecut în cont hat-trick-ul dintr-un penalty obţinut tot de el.
   

Într-o altă partidă disputată luni, Pandurii Târgu Jiu a învins cu 1-0 Gaz Metan Mediaş. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jaka Stromajer, în minutul 73, care a trimis în poartă de la circa opt metri după o pasă înapoi de la Lemnaru.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close