Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa şi s-a calificat fără emoţii în finala Cupei României

Dinamo a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa şi s-a calificat fără emoţii în finala Cupei României

Dinamo a învins cu 5-1 pe Gloria Bistriţa şi s-a calificat fără emoţii în finala Cupei României
Sursa foto: Foto: gsp.ro
12 Mai 2011   •   22:42

Finala Cupei României aşteptată de 21 de ani este acum realitate. Dinamo a învins cu 5-1 în meciul retur cu Gloria Bistriţa, după ce se impusese şi în deplasare cu 2-0, şi s-a calificat în ultimul act, acolo unde, pe 25 mai, la Braşov, o va întâlni pe Steaua.

 
Cu o echipă a Bistriţei plină de puşti neexperimentaţi de la echipa a doua, Dinamo nu a avut nicio problemă în a-şi impune jocul încă din startul meciului. Bakaj a deschis festivalul ratărilor încă din minutul 1, pentru ca Vlăduţ Munteanu să înscrie primul gol al serii din apropiere, după ce Botoşer a respins în faţa lui Dănciulescu.
 
„Câinii” şi-au continuat monologul cu Bordeanu, Moţi şi Bakaj irosind alte ocazii uriaşe, înainte ca mijlocaşul albanez să obţină un penalty pe care Dănciulescu l-a transformat fără emoţii. Din nou Bakaj, apoi Ţucudean, în două rânduri, l-au iertat pe goalkeeperul Gloriei din situaţii favorabile, iar fundaşul dreapta Rubio, în lipsă de ocupaţie, a urcat şi el în ofensivă, dar a tras pe lângă.
 
Oaspeţii au echilibrat oarecum disputa pe final de repriză şi chiar au marcat înainte de pauză, când Pădurariu a profitat de indecizia lui Moţi şi l-a învins pe Bălgrădean la singurul şut pe poartă al bistriţenilor.
 
Scenariul nu s-a schimbat nici după pauză, Ţucudean reuşind în cele din urmă să înscrie pentru 3-1. Golul tânărului atacant dinamovist a fost însă eclipsat de execuţia lui Dănciulescu de peste câteva minute. Păun a lucrat o minge în careul Bistriţei, a centrat undeva la 7-8 metri de poartă, iar căpitanul „câinilor” a marcat cu o foarfecă senzaţională, la care Botoşer nu a mai putut interveni.
 
Deşi a continuat să atace şi la 4-1, Dinamo a ridicat evident piciorul de pe acceleraţie, însă nici chiar în această situaţie, echipa lui Nae Manea nu a reuşit să salveze imaginea deplorabilă lăsată în cele două manşe. ba mai mult, Ţucudean a bifat şi el dubla în minutul 90, astfel că alb-roşii se califică în finală cu scorul general de 7-1 şi visează să-şi învingă marea rivală pentru a treia oară în acest sezon.
 
Dinamo: Bălgrădean - Rubio, Găman (Mehmedovic 60), Moţi, Bordeanu (Crăciun 74) - Bakaj, Mărgăritescu (Păun 46), Pătraşcu, Vlad Munteanu - Dănciulescu, Ţucudean
 
Gloria: Botoşer - B. Dobrea, M. Roman II, L. Kovacs (Nicoară 70), Fizeşan - Pădurariu, Rogozan (Livădariu 79), Săceanu, I. Costache - G. Ene - Predescu (Pasenciuc 57).

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close