Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - Petrolul 1-1: Prahovenii rămân neînvinşi în Liga I în 2013

Dinamo - Petrolul 1-1: Prahovenii rămân neînvinşi în Liga I în 2013

Dinamo - Petrolul 1-1: Prahovenii rămân neînvinşi în Liga I în 2013
de M.T.    |    21 Sep 2013   •   23:45

Dinamo a fost foarte aproape de a pune capăt invincibilităţii Petrolului în 2013, dar prahovenii au marcat în minutul 90, iar partida de pe Arena Naţională s-a terminat 1-1.

Echipa pregătită de Cosmin Contra a ajuns astfel la 25 de meciuri consecutive în Liga I fără înfrângere, ultimul eşec intern al "lupilor" înregistrându-se în noiembrie anul trecut, 0-2 la Mediaş.

Alb-roşii au deschis repede scorul, în minutul 13, prin Alexandru Curtean, care a marcat cu un şut din afara careului.

Dinamo şi-a păstrat avanatjul la pauză, deşi oaspeţii au avut un gol anulat şi un penalty neacordat în finalul primei părţi.

Se părea că totul merge perfect pentru formaţia lui Gigi Mulţescu, Guilherme ratând o lovitură de la 11 metri în minutul 53.

Totuşi, prahovenii au marcat în cele din urmă, în minutul 90, prin Juan Albin, cu o lovitură de cap din apropiere. şi au evitat astfel primul eşec din acest an.

Tot sâmbătă, FC Braşov a terminat la egalitate pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1, meci la finalul căruia antrenorul gazdelor, Aurică Ţicleanu, şi-a anunţat demisia.

Vasluienii au condus cu 1-0, după ce Antal a transformat un penalty, însă gazdele au egalat prin Surdu, aflat la al doilea gol de la revenirea sub Tâmpa.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close