Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ? Unirea Urziceni 0 ? 1. Dan Petrescu execută ?rocada mare? (VIDEO)

Dinamo ? Unirea Urziceni 0 ? 1. Dan Petrescu execută ?rocada mare? (VIDEO)

Dinamo ? Unirea Urziceni 0 ? 1. Dan Petrescu execută ?rocada mare? (VIDEO)
16 Noi 2008   •   22:58

O ceaţă densă acoperea arena din Şos. Ştefan cel Mare, la cea mai interesantă partidă a zilei, din etapa a XV-a a Ligii I, care le-a adus faţă în faţă pe ocupantele primelor două poziţii din clasament.
Dinamo, liderul la zi, venea cu un ascendent moral după victoria clară de la Timişoara, dar şi cu o mulţime de accidentaţi. De partea cealaltă, Unirea nu a mai cunoscut gustul înfrîngerii din runda cu numărul 10, cînd Poli Iaşi s-a impus la Urziceni cu 1-0.
De remarcat că dinamoviştii nu înviseseră niciodată echipa ialomiţeană, în precedentele întâlniri s-au înregistrat 3 remize şi un eşec chiar pe teren propriu.
Meciul a început echilibrat, cu alb-roşii ţesând pase la mijlocul terenului , dar în faţa lor aveau adversari arţăgoşi şi periculoşi pe contre, cravaşaţi atent de pe margine, de Dan Petrescu.
Primele 15 minute s-au scurs fără vreo ocazie clară de gol, faza cea mai importantă venind după ce Dănciulescu a obţinut o lovitură liberă în zona centrală, din preajma careului. Tot atacantul dinamovist rămâne cel mai periculos şi reuşeşte să înscrie dintr-un corner, dar centralul Marius Avram nu validează golul, penalizând un fault evident la portarul oaspeţilor, comis de Miranda.
Odată ce ceaţa se lăsa tot mai greu, construcţia ambelor echipe a devenit tot mai dificilă, iar, consecinţa acestui fapt, ocaziile au lipsit aproape în totalitate până la pauză.
În debutul reprizei secunde, am avut parte de aceeaşi partitură, cu Dinamo neconcretizând nici o ocazie, dar cu o echipă oaspete din ce în ce mai incisivă. Acest lucru s-a materializat printr-un gol al ialomiţenilor în minutul 56, când Bilaşco profită de o ezitare a lui Tamaş şi prinde un şut sec de la 20 m, iar Lobonţ se recunoaşte învins.
După ce Unirea intră în avantaj, Mircea Rednic încearcă să redreseze atacul lui Dinamo, efectuând toate cele trei schimbări regulamentare, alcătuind o ofensivă ultra-ofensivă. ?Câinii? asaltează poarta lui Arlauskis fără rezultat, defensiva celor din Urziceni închide orice culoar, şi lansează contraatacuri tăioase spre poarta lui Loby, cu Pădureţu şi Apostol în rolurile principale.
În urma acestui rezultat, Unirea îşi menţine invincibilitatea în faţa lui Dinamo şi detronează liderul. Echipa lui Dan Petrescu trece pe primul loc, la un punct diferenţă în faţa bucureştenilor.
Dinamo:
Lobonţ, Blay, Tamaş, Lucian Goian, Izvoranu, Torje (Ze Kalanga`65), Ropotan, Boştină (Andrei Cristea`60), Adrian Cristea, Dănciulescu, Miranda (M. Niculae`68). Antrenor: Mircea Rednic
Unirea:
Arlauskis, Epaminonda, Galamaz, Bruno Fernandes, Bordeanu, Mara (Frunză`88), Ricardo Gomez, Pădureţu, Apostol, Bilaşco, Onofraş (Tibi Bălan`80). Antrenor: Dan Petrescu
În minutul 24, Dănciulescu a marcat în urma unui corner, însă reuşita a fost anulată pentru un fault al lui Osvaldo Miranda la portarul Arlauskis

Dinamo 0-1 Unirea Urziceni, gol Bilaşco

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close