Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: "Puteam bate la scor Vasluiul, sunt foarte mulţumit de jucători"

Dinu Gheorghe: "Puteam bate la scor Vasluiul, sunt foarte mulţumit de jucători"

Dinu Gheorghe: "Puteam bate la scor Vasluiul, sunt foarte mulţumit de jucători"
Sursa foto: dinu gheorghe
26 Mar 2010   •   08:45

Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, s-a declarat pe deplin mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în victoria din turul semifinalei Cupei României cu FC Vaslui. Oficialul echipei de sub Tâmpa consideră că adversarii au scăpat ieftin, iar acum se aşteaptă la evoluţii la fel de bune în meciurile de Liga I.
"Marius Avram este unul dintre cei mai buni arbitri din România şi la cald nu pot spune prea multe. Ce e important e că în prima repriză am dominat clar şi putea fi chiar 2-0, 3-0, dar din păcate nu am reuşit. Este pentru prima dată în acest retur când sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi cred că dacă vom reuşi să jucăm aşa meci de meci, ne va ajuta şi cel de sus. Nu consider că suntem calificaşi, a fost doar un joc. FC Vaslui este o echipă puternică şi tot ce pot spera e ca şi la Vaslui să jucăm 11 la 11. Pentru noi e important să legãm victoriile, sper să arbitrăm lupta la titlu şi să facem bucurii altor echipe decât cele cu care jucăm", a declarat preşedintele executiv al "Steagului", Dinu Gheorghe, pentru Mediafax.
Patronul echipei moldovene, Adrian Porumboiu, nu este entuziasmat de scorul obţinut la Braşov, dar consideră că Vaslui poate întoarce soarta califiării în retur.
"A fost un meci de Cupă şi normal că are o altfel de miză, în campionat te mai poţi reşapa, dar aici nu. Aş vrea să creadă Braşovul că e jucată calificarea, pentru că nouă ne-ar conveni de minune. Cred că astăzi FC Braşov a avut o viteză dar şi o dorinţă în plus faţă de noi", a declarat Adrian Porumboiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close