Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Directorul general FC Viitorul: ”Dacă pierdem la TAS, vom face plângere în civil”

Directorul general FC Viitorul: ”Dacă pierdem la TAS, vom face plângere în civil”

Directorul general FC Viitorul: ”Dacă pierdem la TAS, vom face plângere în civil”
Sursa foto: Foto: Cristian Bivolaru/ Facebook
19 Mai 2017   •   13:25

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, vineri, că în cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv(TAS) va decide să dea câştig de cauză FCSB, în privinţa câştigării titlului de campioană, echipa sa va cere daune morale şi materiale într-un proces civil.

“Suntem deranjaţi de ceea ce se întâmplă, nu putem fi altfel. De modul în care se tratează subiectul de către unele instituţii. Liga a găsit această formulă de a supune aprobării omologarea rezultatelor, pentru prima dată, spre deosebire de anii trecuţi, când lucrul ăsta se făcea după terminarea campionatului. Am făcut o adresă ligii dar nu am primit niciun răspuns. Cu siguranţă dacă se va ajunge la TAS, noi fiind parte vizată, vom cere dreptul de a interveni în acest proces. Şi dacă lucrurile vor merge mai departe şi va fi o decizie care ne va dezavantaja, vom reveni în civil în ţară şi vom chema în instanţă pentru daune morale, materiale, instituţiile care credem noi că ne-au dezavantajat. S-a ajuns mult prea departe”, a afirmat Bivolaru pentru Digi Sport.

Potrivit News.ro, Cristian Bivolaru este crede în decizia TAS, afirmând că echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat campionatul pe teren: “Eu am fost la TAS, oamenii sunt de bună credinţă, dar e vorba despre interpretarea unui text, interpretare care poate fi oricum. Mergând pe practica de până acum, pe faptul că am început campionatul cu nişte reguli şi noi am câştigat campionatul pe teren, considerăm că nu are are ce să ni se întâmple. Asta nu înseamnă că nu ne rezervăm dreptul să ne apărăm şi ulterior, dacă suntem nemulţumiţi de soluţie, să mergem mai departe”.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close