Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dramă în Ghencea. Fostul atacant Mihai Baicu a murit după un meci pe sintetic lângă stadionul Stelei (VIDEO)

Dramă în Ghencea. Fostul atacant Mihai Baicu a murit după un meci pe sintetic lângă stadionul Stelei (VIDEO)

Dramă în Ghencea. Fostul atacant Mihai Baicu a murit după un meci pe sintetic lângă stadionul Stelei (VIDEO)
Sursa foto: mihai baicu
07 Iul 2009   •   14:48

Eveniment tragic la doar câţiva paşi de stadionul Stelei, în Bulevardul Ghencea. Mihai Baicu, fost fotbalist la FC Naţional, FC Argeş sau Ceahlăul, în vârstă de 33 de ani, a murit luni seară imediat după o partidă de fotbal pe un teren sintetic. Baicu s-a aşezat pe bancă după ce a terminat meciul şi, spre uimirea celor din apropiere, s-a a făcut stop cardiac şi s-a prăbuşit, murind pe loc.
Mihai Baicu s-a retras din activitatea fotbalistică la finalul sezonului 2006/2007, în care a evoluat pentru Ceahlăul Piatra-Neamţ, având la activ 112 partide în Divizia A şi 17 goluri, dar şi 44 de meciuri şi 31 de goluri în eşalonul secund, potrivit Mediafax.
De-a lungul carierei, Baicu a jucat la mai multe echipe româneşti, dar şi în Italia, la echipe de liga a treia: FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, Gloria IRIS Coreşti, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AS Cittadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ghencea moarte stop cardiac FC Arges FC Brasov
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close