Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duelul pentru locul întâi într-un derby atipic. Dinamo - Unirea Urziceni

Duelul pentru locul întâi într-un derby atipic. Dinamo - Unirea Urziceni

Duelul pentru locul întâi într-un derby atipic. Dinamo - Unirea Urziceni
16 Noi 2008   •   13:18

Această seară de etapa XV găzduieşte un derby oarecum atipic şi de negândit acum câţiva ani. Dinamo, o candidată la titlu în fiecare an, trebuie să îşi dovedească valoarea în faţa formaţiei de pe locul doi- Unirea Urziceni. Cum rivalele tradiţionale ale echipei din Bucureşti- Steaua şi Rapid nu se simt prea bine, Dinamo vrea să devină campioană de toamnă. De cealaltă parte, Urziceni are ambiţie şi vrea să demonstreze că poate fi o echipă mare. Diferenţa între cele două este de 32 la 30 de puncte în favoarea lui Dinamo, aşa că o victorie ar însemna locul întâi pentru oricare dintre echipe. Oricum un avantaj al bucureştenilor ar însemna un avans considerabil în lupta pentru titlu.
Va fi o misiune dificilă dacă se consideră că ialomiţenii nu au pierdut niciodată în cele patru întâlniri cu echipa lui Rednic.
?Dacă ne uităm peste clasament, cred că partida noastră cu Dinamo poate fi numită un derby. Îi avertizăm pe dinamovişti că după meciul cu noi îşi vor lua la revedere de la primul loc. Nu ne este frică de ei. Mergem în Ştefan cel Mare să câştigăm şi să urcăm în fruntea clasamentului?, a declarat Bogdan Mara, citat de Evenimentul Zilei. Fostul dinamovist are ambiţii chiar mai mari: ?ar fi cea mai mare surpriză a anului ca Unirea Urziceni să încheie turul de campionat pe primul loc. Dacă reuşim acest lucru, o să punem clasamentul în ramă şi o să-l agăţăm în vestiar?.
De cealaltă parte, antrenorul liderului actual al clasamentului apreciază că va fi o luptă grea în care se va decide campioana de toamnă.
Cele două formaţii vor avea mult de muncă la întâlnirea directă: Unirea Urziceni ? echipa cu cea mai bună apărare trebuie să demonstreze valoarea, iar de cealaltă parte, atacul lui Dinamo este nevoie să arate mai multe.

Astăzi se mai întâlnesc
Oţelul ? FC Braşov 14.00
FC Vaslui - Gloria Buzău 16.00
CFR- Argeş 18.00
Dinamo-Unirea Urziceni 21.00

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close