Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir şi Comitetul Executiv caută soluţii pentru salvarea Timişoarei şi a Bistriţei

Dumitru Dragomir şi Comitetul Executiv caută soluţii pentru salvarea Timişoarei şi a Bistriţei

Dumitru Dragomir şi Comitetul Executiv caută soluţii pentru salvarea Timişoarei şi a Bistriţei
01 Iun 2011   •   10:46

Deşi deciziile luate de Comisa de Licenţiere sunt defintive şi inatacabile, conducătorii fotbalului românesc încearcă să găsească o soluţie pentru ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să evolueze în continuare în prima ligă.

Conform Gazetei Sporturilor, în cadrul Comitetului Executiv care va avea loc joi, se va decide ca cele două echipe să rămână în Liga I şi în sezonul următor, dar fără drept de joc în cupele europene timp de doi ani. Însă planul şefilor din LPF şi FRF ar putea trezi opoziţia UEFA, forul european fiind foarte sensibil la astfel de probleme.

UEFA ştie de tot acest scandal şi nu va permite niciodată să se întâmple aşa ceva. Riscăm să zburăm cu toţii din competiţiile continentale dacă nu respectăm regulamentele legate de licenţiere”, a explicat o persoană din anturajul federaţiei.

Decizia de a le menţine pe Poli şi pe Gloria în Liga I nu este nici pe placul finanţatorului Stelei, care consideră că astfel s-ar comite un abuz. „N-am citit actele, dar ştiu un lucru: decizia asta nu avea nimeni curaj să o ia printr-un abuz. După ce m-am consultat cu alţi oameni, nu există niciun compromis prin care Timişoara să rămână în prima ligă. Sunt ţări în Europa care nu percep licenţe pentru echipe ca să joace în Liga I. Ca atare, Comitetul Executiv al FRF poate să spună că de la anul nu mai cere licenţe”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close