Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fanii echipei Petrolul Ploieşti AU FOST ÎNTORŞI DIN DRUM, înaintea meciului cu Steaua

Fanii echipei Petrolul Ploieşti AU FOST ÎNTORŞI DIN DRUM, înaintea meciului cu Steaua

Fanii echipei Petrolul Ploieşti AU FOST ÎNTORŞI DIN DRUM, înaintea meciului cu Steaua
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2013   •   20:39
Fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum, duminică seară, înaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violenţelor provocate, a declarat, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, conform Mediafax.
"În timpul deplasării spre Bucureşti, fanii ploieşteni au oprit coloana în dreptul localităţii Domneşti, s-au dat jos din maşini, au devenit foarte violenţi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au început să arunce cu sticle şi pietre în forţele de ordine care însoţeau coloana şi au spart geamurile de la autobuze şi microbuze. Fanii erau în 10 autobuze, mai multe microbuze şi maşini personale. Pentru a nu periclita siguranţa celorlalţi spectatori prezenţi la meci s-a luat decizia întoarcerii coloanei spre Ploieşti. Momentan nu a fost reţinut niciun fan ploieştean", a spus Enache.
Partida Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close