Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fanii Stelei acuză agenţii firmei de pază pentru incidentele de la meciul cu Timişoara (VIDEO)

Fanii Stelei acuză agenţii firmei de pază pentru incidentele de la meciul cu Timişoara (VIDEO)

Fanii Stelei acuză agenţii firmei de pază pentru incidentele de la meciul cu Timişoara (VIDEO)
27 Apr 2010   •   14:28


Apar noi imagini de la scandalul dintre forţele de ordine şi suporterii de la partida Steaua Bucureşti - FC Timişoara. Imaginile par să confirme varianta suporterilor stelişti care spun că au fost atacaţi de agenţii firmei de pază, fără motiv.

Jandarmeria Română a anunţat că va analiza înregistrările video pe care le are la dispoziţie şi va trimite un raport Federaţiei Române de Fotbal care va decide sancţiunile.

Supoterii steliştii acuză firma de pază a stadionului Steaua că ar fi intervenit abuziv în tribune şi că ar fi împrăştiat gaz lacrimogen fără motiv.

Zece persoane au fost reţinute si sunt anchetate în urma incidentelor de la meciul Steaua - Timişoara. Doi jandarmi au fost răniţi şi necesită îngrijiri medicale, iar două maşini ale poliţiei au fost avariate în urma conflictelor.

Suporterii stelişti cer pedepsirea firmei care asigură securitatea în stadion pe motiv că a încălcat legea de funcţionare a firmelor de pază şi a indus în eroare reprezentanţii jandarmeriei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close