Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov- CFR Cluj 1-1. Şah la campioană şi 7 egaluri consecutive (VIDEO)

FC Braşov- CFR Cluj 1-1. Şah la campioană şi 7 egaluri consecutive (VIDEO)

FC Braşov- CFR Cluj 1-1. Şah la campioană şi 7 egaluri consecutive (VIDEO)
09 Noi 2008   •   15:52

Campioana din sezonul trecut, CFR Cluj, a mers la Braşov pentru primul meci al etapei a XIV-a disputat duminică. Se anunţa un meci greu pentru aceasta în faţa celei mai bune apărări din ţară ? doar şase goluri primite. Ceferiştii veneau să câştige totuşi, mai ales după ce au ratat calificarea în Liga Campionilor, fiind acum cu ochii mai mult pe campionatul intern. Antrenorul stegarilor, Răzvan Lucescu, aprecia că ?Clujul traversează un moment delicat. Totuşi, şi noi suntem o echipă care are un moral ridicat, avem atuurile noastre, calităţile noastre şi sperăm să obţinem cît mai mult de la acest joc".
Meciul s-a disputat cu casa închisă, fiind vândute toate cele 7500 de bilete pentru această partidă.
În minutul 20 al meciului, Atilla Hadnagy primeşte o pasă excelentă, profită de ieşirea greşită a lui Stăncioiu, îl depăşeşte uşor şi deschide scorul. Pasa magistrală, la întâlnire a lui Rui Duarte, face ca tabela să arate 1-0.

Alte 20 de minute mai târziu, echipa lui Trombetta revine, după ce Dani marchează cu capul din 6 metri urmare a unei lovituri libere a lui Deac.

La o faza anterioara, Trică a reuşit să înscrie, dar golul său a fost anulat, mijlocaşul clujean fiind surprins în poziţie de offside.

În acest fel, la pauză, trupa lui Răzvan Lucescu se afla egalitate cu campioana, fiind astfel aproape recordul naţional la meciuri succesive terminate la egalitate. Înainte de acest meci, se afla la cota şase, recordul fiind a lui AS Bacău, care în 1979 a bifat 8 rezultate de egalitate la rând. Acesta avea să fie şi rezultatul meciului, cele două echipe ajungând şi la egalitate de puncte în clasament- 23. Perioada grea a campioanei continuă după meciuri fără strălucire atât în campionat, cât şi în cupele europene, dacă se ţine cont de finalitatea acestora. Un egal nu îi satisface pe ceferişti, care au o distanţă de nouă puncte de locul I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Brasov Razvan Lucescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close