Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov învinge Pandurii Târgu Jiu în Liga I, scor 3-2

FC Braşov învinge Pandurii Târgu Jiu în Liga I, scor 3-2

FC Braşov învinge Pandurii Târgu Jiu în Liga I, scor 3-2
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Mai 2011   •   18:13

FC Braşov a reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc în urma partidei, disputate pe teren propriu în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în penultima etapă a Ligii I.

Scorul a fost deschis de echipa din Braşov, în minutul 8, când Robert Ilyeş a transformat un penalti obţinut în urma unui fault asupra lui Cardoso. Marcatorul golului s-a accidentat spre finalul primei reprize şi a fost înlocuit de Stângă, în minutul 36.

După pauză, braşovenii şi-au majorat avantajul prin golul înscris de Cardoso, în minutul 58, care a şutat din centrul careului după o fază creată de Cristescu.

La cinci minute după reuşită, Majernik îl faultează pe Stromajer în careu şi Pandurii reduc din diferenţă după ce Vranjes transformă penaltiul.

Acelaşi Majernic asigură victoria Braşovului, înscriind din şase metri în minutului 83, după o centrare a lui Distefano.

Stromajer a stabilit scorul final în prelungirile meciului, trimiţând în plasă o centrare trimisă de pe partea stângă de către Voinea.

Pentru echipa gazdă au evoluat: Marc, Voicu, Rusu, Majernik, Cristi Ionescu, Toloza, Mateiu (schimbat cu Creţulescu în minutul 80), Ilyeş (înlocuit de Stângă, minutul 36), Cristescu, Distefano şi Cardoso (înlocuit cu Dedu în minutul 68).

La Pandurii Târgu Jiu au jucat: Lazăr, Matei, Viera, Pintilii (înlocuit de Voinea, minutul 84), Grecu, Nistor (schimbat cu Apostol, 62) Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Brata (pentru care a intrat Popete în minutul 65) şi Stromajer.

×
Subiecte în articol: FC Brasov Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close