Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov pierde primul meci acasă în noua ediţie a Ligii I, 1-2 cu FC Vaslui

FC Braşov pierde primul meci acasă în noua ediţie a Ligii I, 1-2 cu FC Vaslui

FC Braşov pierde primul meci acasă în noua ediţie a Ligii I, 1-2 cu FC Vaslui
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    28 Aug 2011   •   18:03

La trei zile de momentul în care a obţinut calificarea în grupele Europa League, FC Vaslui a reuşit să provoace prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I pentru FC Braşov. Gerlem şi Temwanjera au marcat cele două goluri prin care moldovenii au întors rezultatul, după ce Chipciu deschisese scorul pentru stegari.

 
Moutinho a avut prima şansă a meciului în minutul 3, dar şutul său a fost prins uşor de Cerniauskas, iar Chipciu i-a dat şi el emoţii goalkeeperului vasluian cinci minute mai târziu, când a tras tare din lovitură liberă, dar peste poartă. Braşovenii au continuat să fie mai periculoşi şi, după ce Kanu a irosit o altă oportunitate importantă, Chipciu a deschis scorul la capătul primei jumătăţi de oră de joc, la capătul unei acţiuni superbe a stegarilor.
 
Nici n-au terminat gazdele bine să se îmbrăţişeze, că echipa lui Hizo a şi egalat. Gerlem a luat o acşiune pe cont propriu pe partea stângă, a intrat în centru şi a finalizat elegant printre picioarele lui Felgueiras. Vasluienii puteau intra în avantaj la vestiare, dar portarul Braşovului i-a blocat pe Raul Costin şi Hugo Luz.
 
La pauză, Jose Murcia l-a introdus în teren pe Buga, iar fostul rapidist şi-a făcut simţită prezenţa imediat. Mai întâi a ratat o bună ocazie în startul reprizei, apoi a creat o şansă excelentă pentru Moutinho, care a finalizat lamentabil din doar câţiva metri. La cealaltă poartă, oaspeţii nu au iertat, iar Temwanjera i-a adus pe moldoveni în avantaj în minutul 56, învingându-l pe Felgueiras după o pasă primită de la Wesley.
 
Reuşita Vasluiului a tăiat elanul echipei de sub Tâmpa, care nu a mai ameninţat cu adevărat poarta lui Cerniauskas. Ba mai mult, gazdele ar fi putut să mai primească cel puţin un gol, dacă Gerlem, în trei rânduri, şi, mai ales Adailton, care l-a driblat şi pe Felgueiras, ar fi fost mai inspiraţi la finalizare.
 
Echipa lui Viorel Hizo urcă până pe locul 8 în urma celei de-a doua victorii a sezonului, în timp ce FC Braşov coboară din prima jumătate a clasamentului, până pe poziţia a 11-a.
 
FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Hugo de Sousa (Mateiu 68) - Bruno Madeira, Toloza (Dominguez 84), M. Cristescu, Chipciu - Kanu (Buga 46), Moutinho
 
FC Vaslui: Cerniauskas - P. Jovanovic (Hugo Luz 18), Balaur (Zmeu 76), Farkas, Milanov - Pavlovic, L. Sânmărtean (Raul Costin 35) - Adailton, Wesley, Gerlem - Temwanjera.

 

×
Subiecte în articol: FC Brasov FC Vaslui Liga I
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close