Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Braşov - Poli Iaşi 2-0. Victorie pentru Lucescu după desemnarea ca antrenor al naţionalei

FC Braşov - Poli Iaşi 2-0. Victorie pentru Lucescu după desemnarea ca antrenor al naţionalei

FC Braşov - Poli Iaşi 2-0. Victorie pentru Lucescu după desemnarea ca antrenor al naţionalei
Sursa foto: razvan lucescu
02 Mai 2009   •   19:30

Răzvan Lucescu a avut primul meci după ce a fost desemnat antrenor al echipei naţionale a României. Acesta dorea ca în urma întâlnirii cu Politehnica Iaşi să îşi păstreze şansele pentru un loc de cupă europeană. Pe de altă parte însă, o victorie pentru Lucescu ar fi însemnat în acelaşi timp un pas spre retrogradarea Iaşiului. Bergodi dorea şi el să câştige pentru a îndepărta această perspectivă.

"Trebuie să vă concentraţi pe etapele rămase! Avem o şansă mare să prindem UEFA! Uitaţi că sunt şi selecţioner, până se termină campionatul sunt antrenorul vostru şi avem de îndeplinit un obiectiv!?, le-a Lucescu jucătorilor de sub Tâmpa.
Drept urmare, jucătorii săi s-au mobilizat foarte fine, iar FC Braşov a câştigat, cu scorul de 2-0, realizat deja din prima repriză.
Golurile au fost marcate de Romeo Surdu, în minutele 14 şi 19.
În minutul 14, Romeo Surdu a reluat balonul cu capul, de la aproximativ şase metri, în urma unui corner executat de Mihai Roman de pe partea dreaptă.
După numai cinci minute, gazdele au majorat diferenţa prin reuşita aceluiaşi Romeo Surdu, care a înscris de la circa opt metri, în urma unei pase venite de la Sabrin Sburlea.

Surdu a făcut spectacol. După o nouă fază şnur a braşovenilor, atacantul a ajuns la margniea careului, de unde a şutat violent, puţin pe lângă vinclul lui Brăneţ, la doar un minut după înscrierea golului.
În timp ce în minutele 61 şi 65, acelaşi jucător face două faze mari, dar nu reuşeşte să finalizeze la fel de spectaculos. În prima dintre ele trage puternic din centrul careului, după o pasă a lui Duarte, dar nu găseşte poarta, pentru ca la câteva minute să scape singur cu Brăneţ, dar şutul său nu a reuşit să ocolească poartarul oaspete.
Atacantul formaţiei Politehnica Iaşi, Andrei Cristea, a înscris în minutul 63, dar golul a fost anulat de arbitrul Sebastian Colţescu, la semnalizarea asistentului Daniel Hulubei, pentru ofsaid.
În urma acestui rezultat, FC Braşov a acumulat 45 de puncte şi se află pe locul 8, în timp ce Politehnica Iaşi rămâne cu 28 de puncte, dar cade pe primul loc retrogradabil, fiind devansată de Gaz Metan Mediaş.
Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close