Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui - FC Braşov 0-1. Cele două echipe fac rocada în clasamentul Ligii I (VIDEO)

FC Vaslui - FC Braşov 0-1. Cele două echipe fac rocada în clasamentul Ligii I (VIDEO)

FC Vaslui - FC Braşov 0-1. Cele două echipe fac rocada în clasamentul Ligii I (VIDEO)
Sursa foto: romeo surdu
25 Apr 2009   •   19:58

FC Braşov a reuşit să profite de forma slabă a echipei lui Viorel Moldovan şi s-a revanşat pentru punctele pierdute etapa trecută acasă cu "U" Craiova. Romeo Surdu a arătat că, în sfârşit, şi-a revenit la forma care l-a consacrat şi a încris în a doua etapă consecutivă, propulsându-şi echipa spre victorie într-un meci care a părut că s-a jucat cu viteza a treia.
Partida de sâmbătă avea să dea, în mare măsură, un verdict foarte important pentru cele două echipe angrenate. Care dintre ele va continua cu şanse reale cursa pentru un loc în cupele europene? FC Vaslui a arătat că nu şi-a revenit în totalitate după înfrângerea din etapa precedentă, 0-1 cu Unirea Urziceni, fără să dea în vreun moment impresia că a destabilizat, cu adevărat, apărarea echipei adverse. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 35, după o fază cel puţin bizară. Portarul Kuciak a degajat mingea dar aceasta a fost retrimisă înapoi de un braşovean. Daniel Munteanu a greşit şi l-a lăsat pe Romeo Surdu să ajungă primul la minge, iar ex-stelistul a sprintat spre poartă şi l-a executat pe slovac cu un şut plasat.

Viorel Moldovan l-a înlocuit pe Munteanu, cel care gafase la golul oaspeţilor, iar vasluienii au început să îşi încerce norocul în atac. Mike Temwanjera, însă, le-a ratat cu seninătate, până în momentul în care a fost şi el schimbat cu Ljubinkovici. Şi-a intrat, apoi, în rol brazilianul Wesley, care a trimis şi el nenumărate mingi pe lângă poarta lui Stelea, titular în locul lui Dani Coman, accidentat în meciul cu "U" Craiova. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde le-a aparţinut, însă, tot elevilor lui Răzvan Lucescu, Cătălin Munteanu ţintind bara de la mare dinstanţă direct dintr-o lovitură liberă la una dintre ultimele faze ale jocului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close