Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florian Walter a preluat "U" Cluj"! Fostul dinamovist declară război lui CFR Cluj şi îl vrea antrenor pe Ţălnar

Florian Walter a preluat "U" Cluj"! Fostul dinamovist declară război lui CFR Cluj şi îl vrea antrenor pe Ţălnar

Florian Walter a preluat "U" Cluj"! Fostul dinamovist declară război lui CFR Cluj şi îl vrea antrenor pe Ţălnar
Sursa foto: florian walter
30 Iun 2009   •   11:17

Universitatea Cluj, club care a evitat cu greu anonimatul Ligii a III-a, intră într-o nouă eră, fiind preluată de fostul acţionar de la Dinamo, Florian Walter. Primarul oraşului, Sorin Apostu, a confirmat deja venirea lui Walter, care, spun unii, l-ar putea aduce la Cluj ca antrenor pe Cornel Ţălnar de la Dinamo II, împreună cu un grup de jucători de la echipa secundă a "câinilor".
CFR, păzea! Florian Walter vrea să facă performanţă cu "Şepcile Roşii" şi are ca obiectiv imediat revenirea în Liga I. Sezoanele viitoare, însă, investitorul îşi doreşte şi mai mult, să depăşească performanţele echipei concitadine, CFR Cluj, câştigătoare a unui titlu şi a două Cupe ale României în ultimii doi ani. Încurajator pentru Walter a fost şi construirea noului stadion al municipiului Cluj-Napoca, aflată în curs.
"Mi-a surâs ideea de a investi aici din primul moment. Nu am ezitat şi am început negocierile pentru că m-au impresionat suporterii. Dovada lor de atasament faţă de echipă este de apreciat. Chiar dacă ?U? trecea prin momente grele, ei au fost mereu lângă echipă. S-au implicat şi au aratat cât de mult iubesc Universitatea. Unul dintre motivele pentru care am venit este şi noul stadion. Aştept să fie construit cât mai repede şi garantez că echipa va fi la nivelul stadionului", a declarat omul de afaceri, potrivit prosport.
Venirea la echipa clujeană a lui Walter a fost confirmată de club şi de site-ul oficial, dar incertitudinile încă planează asupra numelui viitorului antrenor. Cert, însă, este că Dorinel Munteanu a încheiat conturile cu Universitatea şi nu va mai antrena "şepcile roşii" în sezonul viitor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close