Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Marin şi trei antrenori de la Ceahlăul au găsit soluţia pentru a scoate echipa din criză: demisia

Florin Marin şi trei antrenori de la Ceahlăul au găsit soluţia pentru a scoate echipa din criză: demisia

Florin Marin şi trei antrenori de la Ceahlăul au găsit soluţia pentru a scoate echipa din criză: demisia
25 Oct 2009   •   20:17

Managerul general Florin Marin, antrenorul principal Mihai Ionescu şi secunzii Radu Lefter şi Costel Ilie au demisionat, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Ceahlăul Piatra Neamţ. Conform Gazetei Sporturilor, Gheorghe Ştefan a confirmat decizia acestora. "Eu am avut o discuţie cu Florin Marin şi cu secunzii sâmbătă seară (n.r. după egalul de pe teren propriu, scor 1-1, cu Unirea Alba Iulia) şi le-am zis să găsească o cale de a ieşi din criză. Ei au găsit soluţia: şi-au dat demisia!", a declarat preşedintele de onoare al clubului.

Florin Marin se afla la al doilea mandat pe banca Ceahlăului în acest sezon, după ce în etapa a 6-a a fost demis de "Pinalti" pentru că a refuzat să scoată echipa de pe teren la meciul cu FC Braşov, scor 0-1.

Viorel Măstăcăneanu a declarat pentru Mediafax că interimatul va fi asigurat de Costel Ilie, care dacă i-a fost şi lui acceptată demisia. "Este un gest normal al lor în situaţia de faţă. Vom vedea cine va veni pe banca tehnică a Ceahlăului. Costel Ilie, deşi i-a fost acceptată demisia, se va ocupa de pregătirea echipei până va veni un alt antrenor. Sunt mai mulţi tehnicieni pe lista noastră, tatonăm terenul, negociem cu fiecare în parte, dar trebuie să ne hotrâm cât mai repede", a spus preşedintele CA al clubului din Piatra Neamţ.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ceahlaul Piatra Neamt
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close