Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş a învins cu 3-2 pe CFR Cluj şi continuă să viseze la un loc de Europa League

Gaz Metan Mediaş a învins cu 3-2 pe CFR Cluj şi continuă să viseze la un loc de Europa League

Gaz Metan Mediaş a învins cu 3-2 pe CFR Cluj şi continuă să viseze la un loc de Europa League
Sursa foto: Foto: gsp.ro
14 Mai 2011   •   11:50

Mediaşul nu renunţă uşor la visul său de a juca în cupele europene în sezonul viitor. Echipa lui Cristi Pustai a învins pe teren propriu pe CFR Cluj, scor 3-2, la capătul unei partide în care a întors de două ori rezultatul.

 
Clujenii au deschis scorul după jumătate de oră de joc, printr-o execuţie senzaţională a lui Rada din lovitură liberă. Campioana nu a apucat să se bucure prea mult, pentru că la numai două minute, Eric a egalat, catapultând mingea la vinclu cu un şut de la 18 metri. Rezultatul pauzei a fost însă favorabil oaspeţilor, care au marcat pentru 2-1 prin Hora, după un assist perfect al lui  Nicoară.
 
Gazul a restabilit egalitatea la un sfert de oră de la reluare, Pârvulescu înscriind cu un şut în forţă, la care Mincă are şi el partea lui de vină. Acelaşi Pârvulescu a lovit bara în minutul 70, pentru ca Eric să reuşească dubla cinci minute mai târziu şi să aducă astfel victoria care urcă Mediaşul peste Steaua în clasamentul Ligii I, pe poziţia a şasea.
 
Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Akaki, Lazăr (A. Muntean 46), Buzea - R. Zaharia, Hoban - Bawab (Roman 86), Eric, Pârvulescu - Liţu (Bozeşan 76)
 
CFR: Mincă - Nuno Diogo, Cadu, Rada, Veloso - E. Kone, Mureşan (Kivuvu 71), E. Dică (Sare 79), Nicoară - Hora, Bud (Batin 65).
 
Unirea Urziceni - Astra Ploieşti 0-3
 
Într-un alt meci disputat vineri, Astra Ploieşti a învins la Urziceni cu scorul de 3-0. Golurile echipei lui Tibor Selymes au fost marcate de Bogdan Rusu, Alexandru Stan şi Măţel, ultimul din penalty.
 
În urma acestui rezultat, ploieştenii au urcat pe locul 9, cu 45 de puncte, în timp ce Unirea rămâne pe antepenultima poziţie a clasamentului, cu 25 de puncte.
 
Unirea: Curcă - Buşcă, Mera (Toşca 46), Ioniţă, E. Nicu (Tobă 69) - Muzac, Marcu, Senin, Scărlătescu, I. Apostol (Onicaş 46) - Mihalcea
 
Astra: C. Grigore - Măţel, Mihalache, Oprsal, Ţigănaşu - Strătilă (Williams 68), Takayuki Seto (Ochia 78), Ben Teekloh (C. Gheorghe 86), Croitoru, Stan - Rusu.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close