x close

Gică Popescu, despre şansa României după tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020

02 Dec 2018   •   17:47
Gică Popescu, despre şansa României după tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020

Gică Popescu e de părere că România a avut noroc la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. "Baciul" spune că Spania va câştiga detaşat Grupa F, în timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia şi Norvegia pentru locul secund.

Fostul căpitan al Barcelonei e de părere că nu putem avea pretenţii la adversari mai slabi, cât timp suntem în urna a patra valorică.

"Avem şansa a doua. Eu cred că Spania pleacă cu prima şansă, iar noi ne batem cu Norvegia şi Suedia pentru locul 2. Este o grupă accesibilă, ţinând cont că puteam pica cu adversari mai dificili. Cu Suedia am jucat la Craiova şi am câştigat. Fiind în a patra urnă valorică, era dificil să avem adversari mai slabi. Când eşti în urna a patra valorică, trebuie să te rogi să ai adversari mai slabi. Ca să ajungem la turneul final trebuie să câştigi cu adversari cum ar Suedia sau Norvegia. Nu câştigi, stai acasă. Noi suntem a patra urnă valorică, ce vreţi? Cu cine să cădem? Cât timp eşti a patra urnă valorică, este greu să ai adversari slabi.
 
Eu cred că suntem trei echipe care ne luptăm pentru locul 2. Spania va câştiga grupa detaşat. Va trebui să fim mult mai buni decât în Liga Naţiunilor. Mă raportez la meciul cu Serbia de acasă, când n-am avut nicio ocazie de gol contra unei echipe din a treia urnă valorică. Dacă vrem să ne calificăm, din punct de vedere al fotbalului trebuie să producem mai mult. Nu ştiu ce filosofie are Contra, n-am fost la nicio şedinţă de pregătire a echipei naţionale. Trebuie să ne uităm şi la materia primă pe care Contra o are la dispoziţie. Trebuie să ne raportăm la jucătorii pe care îi are la dispoziţie", a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.

Citeşte mai multe despre:

Gica Popescu Romania Euro 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati