Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Bănel Nicoliţă are ofertă de 3,5 milioane de euro de la echipă de Liga Campionilor

Gigi Becali: Bănel Nicoliţă are ofertă de 3,5 milioane de euro de la echipă de Liga Campionilor

Gigi Becali: Bănel Nicoliţă are ofertă de 3,5 milioane de euro de la echipă de Liga Campionilor
27 Apr 2010   •   18:58


Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit la GSpTV că Bănel Nicoliţă are o ofertă de 3,5 milioane de euro din partea unei echipe de Liga Campionilor. El spune că Bănel şi-a făcut pe deplin datoria la Steaua şi că un alt jucător ar putea pleca de asemenea.

"Nicoliţă are o ofertă de 3,5 milioane de euro. Are două oferte excelente, din ţări diferite, una dintre echipe e din Liga Campionilor. Bănel e un jucător de mare caracter, şi-a făcut pe deplin datoria la Steaua. Mai este un jucător care are o propunere, să vedem dacă pleacă", a declarat patronul Stelei.

Gigi Becali s-a gândit şi deja ce va face cu banii, recunoscând la GSpTV că este interesat de transferul a trei jucători de la Unirea Urziceni.

"Am discutat cu Bucşaru şi l-am întrebat cu cine trebuie să vorbesc de la Unirea Urziceni, cu el sau cu Mihai Stoica. Vă daţi seama ce mi-a spus Mitică, MM cred că îşi cam dă seama. Păi, el are drept de semnătură? Ce am negociat, am negociat cu Bucşaru. Îi vreau pe Galamaz, Bilaşco şi Apostol, nu pe Frunză. Răspunsul lui Bucşaru a fost că nu ştie preţul, dar că vorbim. Acum sunt suporter, iubitor al Stelei, să văd dacă acţionarii vor accepta ca eu să mă implic la club din vară", a mai spus Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Banel Nicolita Steaua Bucuresti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close