Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Dinamo a venit cu ?autobaza? în Ghencea. Unirea va lua titlul (VIDEO)

Gigi Becali: Dinamo a venit cu ?autobaza? în Ghencea. Unirea va lua titlul (VIDEO)

Gigi Becali: Dinamo a venit cu ?autobaza? în Ghencea. Unirea va lua titlul (VIDEO)
09 Mai 2009   •   00:16

La finalul derby-ului dintre Steaua şi Dinamo, scor 1-1, finanţatorul echipei din Ghencea a declarat că ar fi jucat mai bine la mijlocul terenului. ?Ăsta nu e fotbal ce am văzut azi, în Liga Campionilor vedem meciuri adevărate, cu Arsenal, Barcelona. La ritmul ăsta jucam şi eu mijlocaş central şi o făceam mai bine ca toţi ceilalţi. Ce-i aşa greu? Dădeam pase, mă demarcam, poate dădeam şi gol?, a glumit Gigi Becali.

Patronul Stelei a mai spus că formaţia sa a întâlnit o echipă care a băgat autobaza în poartă, mulţumindu-se cu un rezultat de egalitate. ?Eu am vorbit şi cu oficialii lor, şi cu Turcu, şi cu Borcea, au fost la mine la palat, mi-au zis că sunt mulţumiţi şi cu un egal pentru că aşa au trei puncte în faţa Urziceniului?, a spus Becali.



După meci, în timp ce Becali acorda un amplu interviu la GSpTV, de la tribuna oficială, pe lângă el au trecut conducătorii dinamovişti, iar între aceştia a avut loc un schimb de replici ironice. Dan Capatos, aflat şi el alături de conducătorii din Ştefan cel Mare, i-a pus chiar şi un fular cu însemnele roş-albe la gât, dar finanţatorul Stelei l-a aruncat imediat.



Borcea i-a spus finanţatorului stelist că ?Atunci când v-a fost lumea mai dragă, atunci v-am făcut concediu nefericit!?. Becali a replicat însă că Dinamo nu o să apuce să se mai bucure la final pentru că va avea grijă să ia Unirea titlul. ?O să faceţi numai miau-miau. Nu o să jucaţi niciodată în Liga Campionilor. Să vedeţi ce vă fac eu când veniţi la mine la palat înainte de meciul cu Urziceni din ultima etapă. O să vă pun să staţi în patru labe, ca pe Lăbuş?, le-a transmis Becali, care, lăsând gluma la o parte, este de părere că Urziceniul va lua campionatul: ?Dinamo e blestemată, nu are cum să ajungă în Liga Campionilor. Plus că de ce am trage noi tare în ultima etapă, cu Unirea Urziceni? Dar asta nu înseamnă că vom ceda meciul. Eu sunt împotriva blaturilor?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close