Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, după remiza Stelei cu Plzen: Sunt așa de supărat că e posibil să spun și tâmpenii

Gigi Becali, după remiza Stelei cu Plzen: Sunt așa de supărat că e posibil să spun și tâmpenii

Gigi Becali, după remiza Stelei cu Plzen: Sunt așa de supărat că e posibil să spun și tâmpenii
25 Iul 2017   •   22:41

Finanțatorul Stelei s-a declarat supărat după Steaua-Viktoria Plzen 2-2.

"Ce să fac, ce pot să fac, nu știu. Sunt și la cald, sunt supărat, poate spun acum niște lucruri, îi supăr și pe Dică și pe Meme. Și nu vreau asta. Nu știu ce am vrut să spun, ce nu am vrut să spun, că pierdem toate meciurile.... Nu vreau la ora asta nimic, nimic nu vreau la ora asta, nu mai vreau să cumpăr nimic, tot cumpără, mă întrebăm cu cine să joace, mare semn de întrebare cine să joace Teixeira sau Man și apoi în locul lui Man, intră Achim... Ce să faci? Că parcă ne-am pus acolo să ținem scorul. Budescu a fost excepțional. Dacă Budescu rămânea pe teren probabil câștigam prin valoarea echipei. Noi nu avem echipă de pressing, ce vrea Dică să facă, a început acolo, vezi Doamne... Asta e, e și el tânăr, la început (Dică, n.red.). Problema e că noi nu jucăm, nu am jucat la nimic în prima repriză. Noi nu pasăm, stăm foarte bine de la mijloc în sus, dar noi nu pasăm. Nu sunt antrenor. Achim mai e el jucător de Steaua, sunt așa de supărat, că e posibil să spun și tâmpenii. Să luăm două goluri așa aiurea....Nu îl scot vinovat pe Dică, nici pe nimeni. Noi suntem vinovați, eu sunt vinovat că nu am luat niciun fundaș central ca lumea. L-am luat pe Larie. E vina mea. A greșit pe Dică, că la 2-2, îl băgai pe Man, nu pe Achim. Ce explicații să ai..... Eu le-am zis că nu vreau să-l mai văd. Nu îl mai las în lot ca să nu-l mai bage. Ca să fie clar, Dică nu are nicio problemă. Nu îl schimb, ca să nu speculeze nimeni. Dacă nu vom câștiga, eu sunt vinovat pentru că nu am ales bine antrenorul. Ce, nu l-am ales eu pe Dică? Eu l-am ales!", a declarat Gigi Becali, la Digisport.

Echipa FCSB şi formaţia cehă Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

×
Subiecte în articol: Champions League Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close