Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Echipa trebuie alcătuită în jurul lui Dayro Moreno. Mă implic iar la Steaua şi rezolv problemele

Gigi Becali: Echipa trebuie alcătuită în jurul lui Dayro Moreno. Mă implic iar la Steaua şi rezolv problemele

Gigi Becali: Echipa trebuie alcătuită în jurul lui Dayro Moreno. Mă implic iar la Steaua şi rezolv problemele
Sursa foto: gigi becali
10 Mar 2009   •   08:47

Steliştii nu trebuie să-şi facă griji. Deşi echipa lor nu a câştigat decât un punct în primele două etape ale returului, patronul Gigi Becali ştie exact ce trebuie făcut pentru a scoate echipa din criză. Tehnicianul din lojă spune că se va implica din nou personal la echipă şi îi va trimite pe Szekely, Tiago şi Semedo la Steaua II, îi va da un rol decisiv în echipă lui Dayro şi îl va pune pe Lăcătuş să schimbe la loc sistemul de joc. În viziunea latifundiarului, noul lider ar trebui să fie Lovin.
Formaţia din Ghencea nu stă deloc bine în clasamentul Ligii 1, fiind situată doar pe locul 6, după ce a făcut nouă rezultate de egalitate şi are trei înfrângeri din 19 partide. Liderul campionatului, Dinamo, se află la o distanţă considerabilă, de nouă puncte, iar jocul şi poziţia din clasament o împiedică pe Steaua să mai spere, realist, la al 24-lea titlu de campioană. Situaţia nefavorabilă a "roş-albaştrilor" a adus după sine ironiile rivalilor Cristi Borcea şi Vasile Turcu, fapt ce l-a făcut pe Becali să-şi regândească total decizia anterioară de a nu se mai implica la echipă.
Chiar dacă acest lucru nu îi va conveni lui Marius Lăcătuş, Becali este decis să renunţe la Janos Szekely, Tiago Gomes şi Antonio Semedo, pe care îi va trimite la a doua echipă a clubului. Patronul îi va cere părerea şi "Fiarei", dar este greu de crezut că acesta îi va putea schimba decizia. Acestea nu ar fi singurele schimbări făcute la echipă de Becali, potrivit Gsp. Latifundiarul nu este mulţumit de sistemul de joc 4-1-4-1 impus de Lăcătuş în pauza de iarnă şi consideră că doar echipele mari îşi pot permite să joace astfel.
"4-1-4-1 joacă numai echipele mari, care te spulberă. Dar cum Steaua nu are mijlocaşi de valoare, de ce să bagi patru? Ce să faci cu Tiago şi Szekely? Voi discuta cu Lăcătuş. La ce jucători avem, nu merge sistemul ăsta", a declarat finanţatorul.
Surprinzătoare este decizia lui Becali de a critica opţiunea lui Lăcătuş de a-l ţine pe bancă pe columbianul Dayro Monero, unul dintre jucătorii care au gafat mult pentru Steaua în repriza a doua din înfrângerea, 0-1, de la FC Braşov.
"Steaua nu a câştigat la Braşov din cauză că Dayro a fost rezervă. Nu ai altceva mai de valoare decât Dayro. E fotbalist şi cu asta-basta! Că mai e indolent o zi, asta e altceva! Dar tot fotbalist rămâne!", l-a mustrat Becali pe tehnician, informează sursa citată.
Nu înainte de a spune că Lovin ar putea fi noul lider al echipei datorită ambiţiei de care dă dovadă în teren, Becali a mai făcut o promisiune în stilul său cunoscut, că va apela iar la mijloace de o moralitate îndoielnică pentru ca echipa sa să îşi atingă obiectivele.
"Mă voi ocupa eu de-acum de totul. Nu contează dacă vor fi metode morale sau nu! Nu au ajuns să mă ia pe mine Borcea şi Turcu la mişto. O să le demonstrez eu că sunt nişte gândaci!", a anunţat patronul formaţiei militare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close