Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali insinuează că Hagi complotează cu MApN pentru a înfiinţa o nouă echipă în Ghencea

Gigi Becali insinuează că Hagi complotează cu MApN pentru a înfiinţa o nouă echipă în Ghencea

Gigi Becali insinuează că Hagi complotează cu MApN pentru a înfiinţa o nouă echipă în Ghencea
21 Mai 2010   •   11:47

Războiul dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării Naţionale implică tot mai multe persoane, cel puţin la nivel declarativ. Conducerea Stelei, în frunte cu patronul clubului, îl suspectează şi pe Gică Hagi că ar face parte dintre cei care complotează alături de ministrul Gabriel Oprea pentru a pune mâna pe Steaua, informează Gazeta Sporturilor.

Primul nume aruncat în disputa cu MApN a fost cel al lui Anghel Iordănescu, despre care Becali a spus că "este prietenul lui Oprea şi lucrează împreună cu el". Hagi l-a pus însă şi el pe gânduri pe Gigi Becali. "După ce ne-am întâlnit şi am dat mâna, a zis pe la televizor că nu s-a împăcat cu mine. M-am convins că a fost şi a rămas un tip răzbunător. Chiar el s-a dat de gol acum câteva zile. A spus că ar antrena-o din nou pe Steaua, dar nu atâta vreme cât Becali e patron. Deci Hagi pregăteşte ceva, e clar", a spus Becali.

Conflictul dintre cei doi are rădăcini în perioada în care Becali a preluat Steaua, în urmă cu opt ani. Atunci, Gigi Becali dorea să preia controlul majoritar, după ce în perioada 2000-2002 doar susţinuse financiar clubul condus de Păunescu şi Piţurcă. La vremea respectivă, între Hagi şi Becali a avut loc un schimb de replici violent. "Obiectivul acestor persoane este să facă afacerea vieţii lor, nu să construiască un club bine organizat, care să aibă un plan pe termen lung şi care să facă performanţe pe plan extern. Conducerea a pus monopol pe club, membrii fondatori au fost daţi afară fără să-i anunţe cineva", a declarat Hagi la vremea respectivă, atrăgându-şi o serie de insulte din partea lui Becali.

Becali a vorbit şi despre posibilitatea ca MApN să înfiinţeze o nouă echipă care să joace pe Ghencea, precum şi despre faptul că îi cere preşedintelui Traian Băsescu să îl schimbe pe ministrul Oprea. "Să-şi facă o altă echipă, să fie sănătoşi, dar echipa aia nu va putea să se numească Steaua 2010 sau Steaua nu ştiu cum. Ar trebui să fiu eu de acord şi vă daţi seama că nu le voi da acceptul să folosească numele! Probabil că echipa se va numi CCA".

"Nu am vorbit cu domnul preşedinte, dar dacă o voi face îl voi întreba simplu: Domnule preşedinte, nu aţi găsit pe altul să-l puneţi ministru al Apărării? Păi, Oprea nu e om sănătos, domnule preşedinte, puneţi un om ca lumea acolo", a încheiat Becali, care însă în urmă cu jumătate de an era aliatul numărul 1 al lui Mircea Geoană, în lupta cu Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close