Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa ? FC Braşov 5 ? 3;CS Otopeni - FC Vaslui 1 ? 2. Fotbal prea puţin...şi nervi prea mulţi

Gloria Bistriţa ? FC Braşov 5 ? 3;CS Otopeni - FC Vaslui 1 ? 2. Fotbal prea puţin...şi nervi prea mulţi

Gloria Bistriţa ? FC Braşov 5 ? 3;CS Otopeni -  FC Vaslui 1 ? 2. Fotbal prea puţin...şi nervi prea mulţi
12 Noi 2008   •   17:20

Pe lânga cele două favorite clare de azi, Dinamo şi Rapid, încă două meciuri cu echipe relativ apropiate din punct de vedere valoric. Cu toate că ne aşteptam să vedem ceva mai mult fotbal, Cupa României fiind trambulina cea mai aropiată de Europa ,nici una dintre combatante nu s-a străduit, oferindu-ne dueluri ?oarbe? la mijlocul terenului şi mai multă încrâncenare pe băncile tehnice.
Penultimul meci al optimilor se va disputa astă seară, la Piteşti, între Pandurii tg. Jiu şi U Craiova.
Gloria Bistriţa ? FC Braşov 5 ? 3 (1-1) d.ex.pen.
Meci lipsit de spectaculozitate pe stadionul Park Arena din Făgăraş, care parcă prevestea deznodământul împins spre prelungiri. Bistriţenii au deschis scorul în minutul 20, după o lovitură liberă de la 40 m. Queiros aruncă un balon în careu care este deviat pe spate de Roman. Câteva minute mai târziu, acelaşi Roman este pus într-o situţie similară dar nu reuşeşte să fructifice această şansă.
După pauză, în minutul 50, Ilyes execută perfect o lovitură liberă de la 22 de metri, lovitură pe care tot el o obţinuse, şi aduce egalarea pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Nimic important nu se mai întâmplă în minutele următoare, şi meciul ajunge în prelungiri.
Nicio echipă nu reuşeşte să îşi creeze ocazii importante şi meciul se duce spre loviturile de departajare.Braşovenii au reuşit să marcheze în minutul 118 prin Zaharia, însă golul a fost anulat de arbitrul Zoltan Szekely, pe motiv de ofsaid.
Măldărăşanu şi Roman au ratat de la Braşov în timp ce bistriţenii au transformat toate loviturile.
Dinu Gheorghe, preşedintele FC Braşov a fost de părere că centralul Zoltan Szekely a viciat rezultatul partidei.?Asta este, suntem supăraţi că am pierdut la penaltiuri. Din păcate am avut un gol perfect valabil. Cât timp e Jean Pădureanu în fotbalul românesc, Gloria va avea parte de astfel de arbitraje. E clar că nu se poate juca împotriva acestei echipe şi şi mai clar e că arbitrul a viciat rezultatul", a spus oficialul braşovean.
Gloria Bistriţa:
Tătăruşanu, Panc, Diogo, Ninu, Andrei Muresan, Queiros, Sabou, Hora, Vagner, D. Roman, Enescu. Antrenor Ioan Ovidiu Sabău
FC Braşov:
Eugen Nae, Rui Duarte, Cristian Oros, B. Nicolae, Adrian Senin, Mihai Roman, C. Munteanu, Adriano, Ilyes, Zaharia, Cătălin Dedu. Antrenor: Răzvan Lucescu
CS Otopeni - FC Vaslui 1 ? 2.
Meciul a început echilibrat dar treptat moldovenii şi-au impus maniera de joc. Nemanja Jovanovici şuteaza de la 13 metri printre picioarele portarului Pîrgov şi deschide scorul. Tot ei sunt mai periculoşi şi în a doua repriză, iar în minutul 75 Nibombe il faultează în suprafaţa de pedeapsă pe Jovanovici şi arbitrul central Marius Martiş (Focşani) acordă penalty. Burdujan înscrie fără probleme şi majorează scorul. Ilfovenii reduc din diferenţă în minutul 76, prin Kalle, care ia pe cont propriu o acţiune şi înscrie din 5 m. Era însă prea târziu, şi moldovenii ajung în sferturile competiţiei.
Viorel Moldovan a declarat la finalul partidei câştigate în faţa Otopeniului că este nemulţumit de uşurinţa cu care elevii săi au primit gol: ?Sunt fericit, îi felicit pe băieţi. Am fost prezenţi în joc şi am obţinut o calificare meritată. Am avut emoţii la 2-1 pentru că am luat un gol stupid pe care o să îl discut cu băieţii în vestiar. Mi-e ciudă că am primit acest gol fiindcă obiectivul meu este să nu lăsăm adversarul să marcheze. Ne-am atins scopul, sîntem în sferturi şi cîştigarea Cupei rămîne un obiectiv pentru noi, deoarece este cel mai scurt drum spre Europa şi noi vrem să ne calificăm într-o cupă europeană?
La rândul său, tehnicianul adversarilor, Marian Bucurescu, a lansat însă o serie de acuze la adresa arbitrajului: "Se vede că Vasluiul este o echipă ajutată. Aşa s-a întîmplat şi în meciul de campionat, la fel şi astăzi. Maniera de arbitraj a lăsat de dorit în acest meci. Băieţii mei şi-au dorit victoria, însă nu au fost lăsaţi să cîştige. Primul gol primit a fost din offside şi au mai fost 5 faze clare în care am fost dezavantajaţi?, a precizat Bucurescu.
CS Otopeni:
Pirgov, Scarlatache, Nibombe, Pereira Diogo, Zanzan, Mărgărit , Pîrvu, Nasser, Balauru, Chihaia, Kalle. Antrenor: Mario Marinică
FC Vaslui:
Kuciak, Buhuş, Cânu, N. Markovici, Hugo Luz, Ad. Gheorghiu, Zmeu, Ndoye, P.Jovanović, Burdujan, N. Jovanovici.Antrenor: Viorel Moldovan

Joi, de la ora 20.30, campioana en-titre, CFR Cluj va întâlni pe Sportul Studenţesc, în ultimul meci al ?optimilor?, partidă ce se va disputa pe stadionul ?Valentin Stănescu? din Giuleşti şi va fi transmis în direct de Antena1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close