Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goal.com nu vede cu ochi buni naţionala lui Răzvan Lucescu. Pronostic România - Honduras: 1-1

Goal.com nu vede cu ochi buni naţionala lui Răzvan Lucescu. Pronostic România - Honduras: 1-1

Goal.com nu vede cu ochi buni naţionala lui Răzvan Lucescu. Pronostic România - Honduras: 1-1
04 Iun 2010   •   15:02

România se pregăteşte pentru preliminariile EURO 2012 care încep în septembrie şi a jucat două meciuri amicale în ultimele zile, ambele însă pierdut. După 2-3 cu Ucraina a urmat o înfrângere surprinzătoare, scor 0-1, cu Macedonia.

"Tricolorii" dau sâmbătă piept Honduras, singura dintre adversarele recente care s-a calificat la Cupa Mondială din 2010, şi mulţi se tem de un nou rezultat nefavorabil. Răzvan Lucescu profită de aceste partide pentru a roda cât mai mulţi jucători, însă oamenii din fotbalul românesc se gândesc deja la înlocuirea lui.

Honduras nu stă nici ea prea bine, neimpresionând în amicalele cu Belarus (2-2) sau Azerbaidjan (0-0), două echipe modeste comparativ cu adversarele lor de la Cupa Mondială. Chiar şi aşa, Goal.com consideră că naţionala din America Centrală are potenţialul necesar pentru a încurca România în partida amicală de sâmbătă.

"Honduras s-a chinuit în ultimele două partide şi va avea nevoie de ceva special pentru a impresiona împotriva României. Meciul se va încheia cel mai probabil la egalitate", a notat Goal.com, care a oferit şi un pronostic exact pentru meciul de sâmgătă: 1-1.

Honduras se află în Grupa H, la Cupa Mondială din Africa de Sud, alături de Spania, Elveţia şi Chile, primul meci urmând să îl dispute pe 16 iunie în compania sud-americanilor.


Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close