Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu s-a ţinut de promisiune: Balint a fost demis. Timişoara atacă finala Cupei cu Velcea pe bancă

Iancu s-a ţinut de promisiune: Balint a fost demis. Timişoara atacă finala Cupei cu Velcea pe bancă

Iancu s-a ţinut de promisiune: Balint a fost demis. Timişoara atacă finala Cupei cu Velcea pe bancă
Sursa foto: gabi balint
01 Iun 2009   •   13:16

Gabi Balint nu a scăpat de ceea ce se temea. Patronul echipei timişorene, Marian Iancu, nu şi-a schimbat decizia peste noapte şi, după ce duminică seară a anunţat în direct la TV că tehnicianul este ca şi demis după înfrângerea cu Unirea Urziceni, l-a demis luni pe antrenorul echipei din acest retur. Valentin Velcea se va ocupa de pregătirea echipei pentru ultimele două partide ale sezonului, finala Cupei României cu CFR Cluj şi meciul din ultima etapă a Ligii I, de la Braşov.
Gheorghe Chivorchian este cel care a făcut anunţul demiterii lui Balint, potrivit Prosport. Balint nu ratat, încă, nici unul dintre obiective, în cazul în care îşi va recupera punctele de la TAS putând chiar să câştige titlul de campioană. Totuşi, şansele ca FC Timişoara să mai facă eventul sunt minuscule, iar conducerea echipei nu a suportat această situaţie.
"Lui Gabi Balint îi va fi reziliat contractul în cursul zilei de astăzi. Valentin Velcea se va ocupa de echipă până la finalul acestui sezon. Aşteptăm de la el o victorie în ultima etapă, cu Braşov, şi cucerirea Cupei României", a declarat luni Chivorchiarn, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara Unirea Urziceni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close