Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un fotbalist bolnav de gripa de tip nou. LPF amână partida Astra - Oţelul

Încă un fotbalist bolnav de gripa de tip nou. LPF amână partida Astra - Oţelul

Încă un fotbalist bolnav de gripa de tip nou. LPF amână partida Astra - Oţelul
Sursa foto: astra ploiesti
25 Noi 2009   •   15:17

Jucătorul argentinian al Astrei Ploieşti, Abel Valdez, a fost diagnosticat pozitiv cu gripa de tip nou, fiind deja trimis în carantină. Trei dintre colegii săi, cu care stă în cameră, sunt şi ei ţinuţi sub observaţie, iar Liga Profesionistă a decis să ia o măsură radicală, aceea de a suspenda disputarea următoarei partide a Astrei. Astfel, jocul dintre Oţelul şi echipa din Ploieşti, programat iniţial pentru vineri, s-a amânat pentru o dată că urmează să fie stabilită.
"Avem un caz de gripă porcină, iar băiatul este acum în spital pentru că aşa am primit recomandări de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova. El va fi internat până la data de 27 noiembrie inclusiv. A fost în carantină în ultimele zile pentru a evita orice risc. Am înştiinţat LPF, iar cei de la DSP ne-au recomandat ca partida să nu se dispute. Noi vrem să respectăm legea, dar acum LPF va decide ce este mai bine", a declarat oficialul ploieştean Marcel Iancu, conform prosport.
Departamentul de Competiţii al LPF, condus de Mircea Cezar Ionescu, a fost imediat înştiinţat de conducătorii Astrei, iar decizia de amânare a meciului a venit aproape imediat, pentru a nu pune în pericol sănătatea fotbaliştilor celor două echipe.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close