Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Interviu: Răzvan Lucescu i-a familiarizat pe Mutu şi Chivu cu ideile sale (VIDEO)

Interviu: Răzvan Lucescu i-a familiarizat pe Mutu şi Chivu cu ideile sale (VIDEO)

Interviu: Răzvan Lucescu i-a familiarizat pe Mutu şi Chivu cu ideile sale (VIDEO)
11 Mai 2009   •   22:35


Răzvan Lucescu a declarat că vizita sa din acest weekend, efectuată în Italia, unde s-a întâlnit cu internaţionalii Cristi Chivu şi Adrian Mutu, a fost una de lucru, pentru a-i familiariza pe jucători cu ideile sale. Noul selecţioner al României s-a declarat mulţumit că jucătorii sunt foarte motivaţi şi a explicat că a dorit să îi cunoască dinainte, pentru că în cantonament timpul este foarte scurt.

?Nu numai cu ei vreau să vorbesc?, a mai spus Răzvan Lucescu, care a menţionat că a mai discutat cu Ciprian Marica şi Mirel Rădoi, însă nu şi cu jucătorii din campionatul intern, pentru că nu i se pare normal atât timp cât este antrenor şi la FC Braşov.

Lucescu a spus că încă nu ştie dacă se poate baza pe serviciile lui Adrian Mutu în partida cu Lituania, din 6 iunie, când se va consemna şi debutul său pe banca tehnică. ?Nu se ştie sigur dacă Mutu va putea juca în meciul cu Lituania. El încearcă să se recupereze cât mai repede. Fiorentina are nevoie de el pe acest final de sezon. La Chivu nu e nicio problemă. Sper să nu mai apară vreo accidentare până atunci?, a declarat Lucescu.

Vedeţi interviul acordat de Răzvan Lucescu la GSpTV


Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close