Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iordănescu a anunţat stranierii convocaţi pentru meciurile cu Finlanda şi Feroe

Iordănescu a anunţat stranierii convocaţi pentru meciurile cu Finlanda şi Feroe

Iordănescu a anunţat stranierii convocaţi pentru meciurile cu Finlanda şi Feroe
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Oct 2015   •   15:05

Selecționerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a 16 jucători care evoluează în străinătate și care vor face parte din lotul României pentru partidele cu Finlanda și Feroe, ambele contând pentru preliminariile EURO 2016

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), reprezentativa noastră să încheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

Pentru aceste două jocuri, selecționerul Anghel Iordănescu va miza pe 16 stranieri:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba)

România se află pe locul 2 în grupa F a preliminariilor, cu 16 puncte. Primul loc e ocupat de Irlanda de Nord, 17, iar pe locul trei se află Ungaria, cu 13 puncte. Primele două locuri asigură calificarea directă la EURO 2016.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close