Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iulian Apostol: Dan Petrescu poate fi înlocuit. Unirea nu va intra în colaps

Iulian Apostol: Dan Petrescu poate fi înlocuit. Unirea nu va intra în colaps

Iulian Apostol: Dan Petrescu poate fi înlocuit. Unirea nu va intra în colaps
28 Dec 2009   •   00:43

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, atrage atenţia că Dan Petrescu a spus de multe ori că oricine poate fi înlocuit, inclusiv antrenorul. Apostol crede astfel că performanţele de la gruparea ialomiţeană nu vor dispărea odată cu Dan Petrescu, deşi mulţi s-au grăbit să cânte Prohodul Unirii Urziceni.

"Mă bucur că lumea ne cântă Prohodul, asta înseamnă că se dorea să se întâmple ceva rău la echipa noastră, dar la Unirea Urziceni nu se va instala colapsul, pentru că aici este un grup unit, care uită de probleme odată ce a intrat în vestiar. Trebuie să arătăm că se poate şi fără Dan Petrescu, pentru că îmi amintesc că spunea că oricine poate fi înlocuit. Îmi doresc să facem în continuare o figură frumoasă şi dacă luăm campionatul, un mare merit îl va avea şi Dan Petrescu, indiferent cine va fi în locul său", a declarat Iulian Apostol pentru NewsIn.

Internaţionalul român spune că plecarea lui Petrescu lasă un gol imens. "Simt că s-a rupt ceva la echipă, dar e normal, pentru că pleacă cel care era comandantul, cel care punea lucrurile la punct şi care era respectat de toţi. Ne pare foarte rău de această despărţire şi cred că doar timpul va arăta în ce măsură ne-a afectat psihic acest episod, pentru că fiecare jucător are personalitatea sa", a mai spus Apostol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Dan Petrescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close