Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: FC Vaslui învinge pe Unirea Urziceni prin două eurogoluri

Liga I: FC Vaslui învinge pe Unirea Urziceni prin două eurogoluri

Liga I: FC Vaslui învinge pe Unirea Urziceni prin două eurogoluri
01 Apr 2011   •   19:00

FC Vaslui a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I. Echipa lui Viorel Hizo a marcat ambele goluri ăe final, prin două execuţii superbe reuşite de Sănmărtean şi Adailton.

 
Venită în Moldova ca victimă sigură, Unirea a avut prima ocazie a meciului, dar Epaminonda Nicu nu a găsit spaţiul porţii după ce o minge venită din corner a traversart întreg careul vasluian. Cu glonţul trecându-le pe lângă ureche, gazdele au trecut la conducerea jocului şi şi-au înghesuit adversarul în propria jumătate.
 
Oportunităţile la poarta lui Curcă nu au întârziat să apară, dar golakeeperul ialomiţean a prins o zi mare şi a respins tot, indiferent că i-a avut în faţă pe Cânu, Adailton, Wesley, Sânmărtean sau chiar propriul coleg Epaminonda Nicu. Atunci când portarul împrumutat de la Dinamo n-a mai putut interveni, a fost salvat de bară, la ocazia lui Yaro Bello.
 
În căutarea disperată a golului, elevii lui Hizo au uitat că trebuie să se mai şi apere, ceea ce i-ar fi putut costa cu cinci minute înainte de pauză, când Scărlătescu nu a reuşit să-l învingă pe Kuciak.
 
Repriza a doua a păstrat scenariul primelor 45 de minute, cu moldovenii dominând ostilităţile. Prima şansă i-a aparţinut lui Adailton, şutul brazilianului fiind respins în corner de Curcă. De cealaltă parte, elevii lui Marian Pană s-au apărat organizat, au făcut foarte puţine greşeli şi chiar ar fi putut da lovitura pe contraatac, dar Tobă a tras pe lângă după o superbă acţiune personală.
 
Lovitura de cap a lui Gherghiu, scoasă de Curcă şi cu ajutorul unei dintre bare a anunţat golul lui Sânmărtean din minutul 82. Fostul jucător al lui Panathinaikos a marcat cu un şut superb de la 20 de metri, la care portarul oaspeţilor nu a mai putut interveni. Elevii lui Hizo îşi puteau mări avantajul, dar Wesley nu a ajuns la o minge centrată în careul Unirii. Va înscrie însă Adailton, în prelungirile partidei, cu o execuţie marcă înregistrată din lovitură liberă.
 
FC Vaslui rămâne pe poziţia a treia a clasamentului, cu 43 de puncte şi continuă să spere măcar la o poziţie de Liga Campionilor, dacă nu chiar la titlu, în timp ce Unirea Urziceni se află pe penultimul loc în Liga I, iar evitarea retrogradării pare, pe zi ce trece, tot mai improbabilă.
 
FC Vaslui: Kuciak - Genchev, Cânu, Farkas, Milanov (Bălace 65) - Campano (Gheorghiu 46), R.Costin, Wesley, L.Sânmărtean - Adailton, Y. Bello (Pouga 73)
 
Unirea: Curcă - Blay (Mihalcea 86), E.Nicu, Mera, Toşca - R.Pădureţu, Scărlătescu, Muzac (Mustaţă 71), Tobă - I. Apostol - Rusescu.

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Unirea Urziceni Liga I
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close