Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucescu este mulţumit de egal, dar se plânge de arbitraj (VIDEO)

Lucescu este mulţumit de egal, dar se plânge de arbitraj (VIDEO)

Lucescu este mulţumit de egal, dar se plânge de arbitraj (VIDEO)
09 Noi 2008   •   17:08

Antrenorul Braşovului, Răzvan Lucescu, s-a declarat mulţumit de remiza obţinută în faţa campioanei, deşi echipa sa este la al şaptelea rezultat consecutiv de egalitate.
"A fost un meci special, împotriva unei echipe pe care o consider cea mai puternică. Pot accepta acest egal în atare condiţii. Jocul a avut două reprize total opuse. Una pe care am controlat-o autoritar, dar în care nu am fost capabili să înscriem golul 2 şi să închidem partida. Ei au marcat din fază fixă şi de atunci s-a jucat pe contre. Putea să se întâmple orice în a doua repriză. Sunt puţin amărât, dar iarăşi noi am fost echipa dezavantajată de arbitraj. De multe ori nu am fost trataţi cu aceeaşi monedă ca adversarele. Avem o serie de 11 meciuri fără înfrângere, cu tot cu cel din Cupă, şi asta ne dă forţă de luptă. Ar fi trebuit să avem însă mai multe victorii", a spus Lucescu pentru la GSPTV.
Pe de altă parte, şi Cătălin Munteanu, mijlocaşul Braşovului, a spus că rezultatul de egalitate este echitabil, ţinand cont de evoluţia celor două echipe.
Deşi dorea o victorie pentru echipa de sub Tâmpa, Răzva Lucesecu nu ia în calcul faptul ca s-a înrtegistrat un gol refuzat lui Kone, două bare (Pereira şi Oberman) pentru oaspeţi şi alte câteva intervenţii excepţionale din partea lui Stelea, care au făcut ca scorul să rămnă 1-1. Pe de altă parte, pe finalul meciului, braşovenii au ratat două ocazii incredibile, prin Hadnagy şi Mihai Roman.
Faza incriminată de antrenorul Braşovului s-a petrecut în minutul 12, atunci când Mureşan l-a doborât pe Buga în careul clujenilor, însă arbitrul Augustus Constantin nu a fluierat fault.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu FC Brasov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close