Lucescu este mulţumit de egal, dar se plânge de arbitraj (VIDEO)

09 Noi 2008   •   17:08
Lucescu este mulţumit de egal, dar se plânge de arbitraj (VIDEO)

Antrenorul Braşovului, Răzvan Lucescu, s-a declarat mulţumit de remiza obţinută în faţa campioanei, deşi echipa sa este la al şaptelea rezultat consecutiv de egalitate.
"A fost un meci special, împotriva unei echipe pe care o consider cea mai puternică. Pot accepta acest egal în atare condiţii. Jocul a avut două reprize total opuse. Una pe care am controlat-o autoritar, dar în care nu am fost capabili să înscriem golul 2 şi să închidem partida. Ei au marcat din fază fixă şi de atunci s-a jucat pe contre. Putea să se întâmple orice în a doua repriză. Sunt puţin amărât, dar iarăşi noi am fost echipa dezavantajată de arbitraj. De multe ori nu am fost trataţi cu aceeaşi monedă ca adversarele. Avem o serie de 11 meciuri fără înfrângere, cu tot cu cel din Cupă, şi asta ne dă forţă de luptă. Ar fi trebuit să avem însă mai multe victorii", a spus Lucescu pentru la GSPTV.
Pe de altă parte, şi Cătălin Munteanu, mijlocaşul Braşovului, a spus că rezultatul de egalitate este echitabil, ţinand cont de evoluţia celor două echipe.
Deşi dorea o victorie pentru echipa de sub Tâmpa, Răzva Lucesecu nu ia în calcul faptul ca s-a înrtegistrat un gol refuzat lui Kone, două bare (Pereira şi Oberman) pentru oaspeţi şi alte câteva intervenţii excepţionale din partea lui Stelea, care au făcut ca scorul să rămnă 1-1. Pe de altă parte, pe finalul meciului, braşovenii au ratat două ocazii incredibile, prin Hadnagy şi Mihai Roman.
Faza incriminată de antrenorul Braşovului s-a petrecut în minutul 12, atunci când Mureşan l-a doborât pe Buga în careul clujenilor, însă arbitrul Augustus Constantin nu a fluierat fault.

Antena3.ro

Parteneri
x close