Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lupescu este intransigent: "Nu se poate ca Lucescu să antreneze Urziceni"

Lupescu este intransigent: "Nu se poate ca Lucescu să antreneze Urziceni"

Lupescu este intransigent: "Nu se poate ca Lucescu să antreneze Urziceni"
Sursa foto: razvan lucescu
28 Dec 2009   •   17:05

Unirea Urziceni are şanse mici de a-l avea ca antrenor în returul campionatului pe selecţionerul Răzvan Lucescu. Cu toate că regulamentele federale permit ca un tehnician să antreneze în acelaşi timp "naţionala" şi o echipă de club, directorul general FRF Ionuţ Lupescu nici nu vrea să audă de acest lucru.
"Am vorbit deja de câteva zile cu Răzvan despre o astfel de situaţie, nu se pune problema ca el să pregătească o echipă de club şi echipa naţională în paralel. Mie nu-mi plac jumătăţile de măsură şi oricum avem foarte multă treabă în această perioadă, mai ales că am înfiiinţat şi lotul U23", a declarat oficialul FRF, potrivit Mediafax.
Unirea Urziceni îşi caută antrenor după ce Dan Petrescu a solicitat să i se rezilieze contractul pentru a-şi găsi un angajament peste hotare. Managerul echipei, Mihai Stoica, nu a făcut un secret din dorinţa ca Răzvan Lucescu să conducă destinele echipei până în vară, moment în care ar urma să fie numit un antrenor străin.
"Va fi sută la sută un antrenor străin, în principiu unul care nu a mai lucrat în România. Se pune problema dacă va veni acum sau din vară. Eu îmi doresc ca Răzvan Lucescu, în perioada de cinci luni în care nu va avea acţiuni la echipa naţională, să poată să ne ajute pentru a avea eu timp suficient să aleg varianta optimă de antrenor. Dacă nu se va putea cu Răzvan Lucescu, vom numi antrenor în cursul săptămânii viitoare. Probabil că şi alţii în situaţia noastră dacă aveau inspiraţie s-ar fi gândit şi la varianta Răzvan Lucescu", declarat luni Mihai Stoica.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close