Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marin Barbu a fost numit antrenor principal la Astra Ploieşti

Marin Barbu a fost numit antrenor principal la Astra Ploieşti

Marin Barbu a fost numit antrenor principal la Astra Ploieşti
20 Apr 2010   •   14:53


Site-ul oficial al clubului Astra Ploieşti a anunţat că Marin Barbu a preluat banca tehnică a formaţiei, după ce italianul Nicolo Napoli a fost demis deoarece a părăsit echipa fără permisiunea conducerii clubului.

Înţelegerea este valabilă pentru un an şi două luni, iar obiectivul pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare. După disputarea a 28 de etape, Astra Ploieşti se află la trei puncte deasupra zonei retrogradabile, pe locul 13.

Marin Barbu, în vârstă de 51 de ani, a mai pregătit formaţiile Foresta Suceava, FC Braşov, Petrolul Ploieşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Iaşi, Juventus Bucureşti, UTA Arad şi Dunărea Giurgiu.

Conducerea Astrei Ploieşti l-a demis pe Nicolo Napoli luni. Decizia a fost comunicată de directorul executiv al clubului, Costel Lazăr, care a mai spus că antrenorul nu a fost încă pus la curent cu situaţia în care se află. Napoli se află chiar în acest moment în Italia, blocat din cauza faptului că multe aeroporturi sunt închise. Demiterea lui Napoli s-a făcut, în mod oficial, din motive disciplinare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close