Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Max Nicu îl ajută pe Cristi Tănase să se transfere de la FC Argeş la Hertha Berlin

Max Nicu îl ajută pe Cristi Tănase să se transfere de la FC Argeş la Hertha Berlin

Max Nicu îl ajută pe Cristi Tănase să se transfere de la FC Argeş la Hertha Berlin
Sursa foto: cristi tanase
26 Apr 2009   •   14:32

A jucat doar şapte minute pentru echipa naţională a României dar deja îşi ajută noii colegi să îşi găsească angajamente în fotbalul mare. Noul internaţional român Maximilian Nicu i-a pus o vorbă bună tânărului Cristi Tănase de la FC Argeş, care i-a impresionat pe scouterii Herthei la meciul Austria - România 2-1, în care piteşteanul a fost cel mai bun jucător de pe teren, marcând chiar golul ?tricolorilor?. Tănase este, acum, o ţintă importantă pentru echipa din capitala Germaniei.
La doar 21 de ani, Cristi Tănase ar putea face deja pasul spre fotbalul din Occident, mai exact la echipa de pe locul doi din Bundesliga, Hertha Berlin. Antrenorul berlinezilor, Lucien Favre, a fost impresionat, potrivit prosport, de calităţile pe care tânărul jucător le-a arătat la meciul de la Klagenfurt cu Austria. Francezul i-a cerut, apoi, lui Nicu o părere despre Tănase, iar mijlocaşul a vorbit foarte frumos despre noul său coleg de la echipa naţională a României.
Oficialii Herthei ar putea veni chiar duminică să-l vadă pe jucător cu ocazia meciului pe care echipa sa, FC Argeş, îl va juca la Craiova, cu Universitatea. Totuşi, este probabil ca tratativele pentru achiziţionarea românului să nu meargă deloc foarte uşor, din moment ce patronul echipei, Cornel Penescu, este arestat preventiv în cazul de corupţie din arbitraj, şi oricum acesta stabilit un preţ foarte ridicat pentru Tănase, pe care l-ar fi vândut pentru cel puţin 10 milioane de euro.
"Nu am fost anunţat că voi fi monitorizat la meciul cu Craiova. Pentru mine nu e niciun fel de presiune. E doar o ocazie de a arăta că merit să joc la o echipă mare din Europa", a declarat Cristi Tănase pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close