Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Maximilian Nicu: Cu Lucescu îţi vine să mănânci pământul

Maximilian Nicu: Cu Lucescu îţi vine să mănânci pământul

Maximilian Nicu: Cu Lucescu îţi vine să mănânci pământul
Sursa foto: razvan lucesc
05 Sep 2009   •   16:51

Internaţionalul român Maximilian Nicu îl laudă pe Răzvan Lucescu înaintea partidei cu Franţa, subliniind că ştie cum să abordeze jucătorii pentru ca aceştia să intre pe teren la potenţial maxim.

?Sper să fiu titular. Îmi doresc să joc cât mai mult. Mă simt bine printre tricolori, simt că pot face un meci bun. Acum, depinde şi de Răzvan ca eu să joc. Sincer, am lucrat cu diferiţi tehnicieni în cariera mea, dar antrenor ca el n-am mai întâlnit. Ştie să motiveze fotbalistul într-un mod remarcabil. Din acest punct de vedere, Răzvan e unic. Mă refer la discursul său de motivare. Dacă vezi un antrenor care, înainte de meci, spune ŤIntraţi pe teren şi vedeţi voi ce faceţiť, atunci şi tu, ca jucător, te culci pe-o ureche. Cu Răzvan însă nu e aşa. Îţi vine să mănânci pământul?, a dezvăluit Max Nicu, pentru Adevărul.

Elogii lui Lucescu îi aduce şi cotidianul L'Equipe, care menţionează că Răzvan Lucescu a răsturnat ierarhiile în rândul jucătorilor echipei române, iar schimbările făcute de el şi-au arătat roadele.

"Nedeterminată în lunile trecute, România şi-a regăsit forţa odată cu plecarea lui Victor Piţurcă. Noul selecţioner Răzvan Lucescu a răsturnat ierarhiile în rândul jucătorilor. Schimbările făcute de fiul legendei Mircea Lucescu şi-au arătat roadele. Fostul portar al Braşovului a reparat încrederea în rândul tricolorilor. Jose Mourinho din Giuleşti, porecla căpătată atunci când antrena Rapidul, a lucrat la moralul jucătorilor, renunţând la unii veterani care se instalaseră pe locul de titulari cu orice preţ (Tamaş, Contra, Cociş)", notează sursa citată de Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close