Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meciul FC Timişoara - Astra Ploieşti mutat la Buzău, după ce varianta Giuleşti a căzut

Meciul FC Timişoara - Astra Ploieşti mutat la Buzău, după ce varianta Giuleşti a căzut

Meciul FC Timişoara - Astra Ploieşti mutat la Buzău, după ce varianta Giuleşti a căzut
07 Sep 2009   •   18:16

Schimbarea gazonului pe arena "Dan Păltinişanu" a dat peste cap planurile echipei FC Timişoara, dar mai ales a suporterilor bănăţeni, care nu vor putea asista la meciul cu Astra Ploieşti, de pe teren propriu, programat duminică, de la ora 21:45.

Reprogramată iniţial pe stadionul din Giuleşti, la doar două ore după meciul dintre Rapid şi FC Vaslui, pentru că gazonul din Timişoara nu a fost refăcut complet, partida a fost mutată în cele din urmă pe stadionul din Buzău, din cauza unor neînţelegeri cu proprietarii stadionului "Valentin Stănescu".

Gheorghe Chivorchian oferise două motive pentru care partida a fost mutată la Bucureşti şi nu într-un oraş mai apropiat de Timişoara. "Terenul de la Reşiţa, de exemplu, nu este omologat. Fanii trebuie de asemenea să înţeleagă că următoarea deplasare pentru noi este în Olanda, iar de la Bucureşti avem doar o oră de mers cu avionul. E mai uşor pentru jucători, nici nu ne vom mai întoarce la Timişoara după meciul cu Astra", a spus Chivorchian, care a promis şi o revanşă faţă de fanii care şi-au cumpărat policarduri pentru sezonul în curs.

Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Mihai Zaharia, nu a fost însă de acord cu disputarea partidei pe stadionul din Bucureşti. "După ce că nu şi-au plătit datoriile, cei de la clubul de fotbal mai aduc şi pe alţii să joace aici. Cu mine nu a discutat nimeni, iar Copos nu are dreptul să subînchirieze stadionul. Acesta aparţine Clubului Sportiv, nu celui de fotbal. Poate că timişorenii au primit acordul să joace la Pro Rapid, doar acolo e Copos şef. Pentru a juca aici trebuie să plătească chiria, adică 5.000 de euro, însă nici aşa nu ştiu dacă îi vom lăsa. Mai întâi trebuie să ne interesăm să vedem dacă gazonul va rezista la două meciuri într-o singură zi", a spus Zaharia pentru rapidisti.ro.

FC Timişoara nu a mai aşteptat răspunsul final al lui Mihai Zaharia, iar Gheorghe Chivorchian a anunţat că partida cu Astra se va disputa la Buăzu. "Nu mai contează motivele, nu vreau să spun nimic despre cei de la Rapid. Ne va lua o oră în plus să ajungem la Buzău cu autocarul, dar deocamdată este cea mai bună variantă", a explicat Chivorchian.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close