Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Medicul lui Utrecht: „Neşu poate respira independent şi comunică perfect”

Medicul lui Utrecht: „Neşu poate respira independent şi comunică perfect”

Medicul lui Utrecht: „Neşu poate respira independent şi comunică perfect”
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Mai 2011   •   14:13

Veşti bune din Olanda în ceea ce-l priveşte pe Mihaiţă Neşu. Jucătorul român respiră din ce în ce mai bine şi reuşeşte să comunice perfect, conform medicului lui FC Utrecht, Frank Hellemondt.

Doctorii îl deconectează din ce în ce mai des de la echipamentul de ventilaţie, pe durate din ce în ce mai mari, astfel ca Mihai să se obişnuiască să respire independent. El poate să vorbească atunci când nu este ventilat, comunicarea este perfectă, iar el foarte puternic mental şi optimist!”, a spus Hellemondt, citat de Gazeta Sporturilor.

Îmbunătăţirea capacităţii respiratorii nu înseamnă însă că starea generală a lui Neşu a suferit vreo modificare. „În continuare nu poate mişca mâinile şi picioarele, încă nu s-a petrecut nicio schimbare”, spun medicii olandezi.

Vineri, primarul Sorin Oprescu a comentat şi el situaţia fostului stelist. „Nenorocirea face că zona este plină de riscuri. Dacă a existat o fractură în zona respectivă, atunci prognosticul e negativ. Accidentele suferite în zona vertebrelor cervicale sunt grave. Dacă n-a existat fractura, sunt şanse să-şi revină, dar cu cât perioada de refacere e mai mare cu atât sunt mai multe pericole”, a explicat edilul la GSP TV.

×
Subiecte în articol: Mihaita Nesu FC Utrecht medici
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close