Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Neşu a trecut cu bine de operaţie, însă nu se ştie dacă va mai putea juca fotbal

Mihai Neşu a trecut cu bine de operaţie, însă nu se ştie dacă va mai putea juca fotbal

Mihai Neşu a trecut cu bine de operaţie, însă nu se ştie dacă va mai putea juca fotbal
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Mai 2011   •   10:46

Mihai Neşu, fotbalistul care a suferit marţi o fractură la coloană, în timpul unui antrenament in Olanda, a trecut cu bine de operaţie. Fundaşul echipei olandeze Utrecht va avea de aşteptat săptămâni întregi pâna va afla daca va mai mai intra pe terenul de fotbal sau daca va mai putea merge vreodata.

Vestea bună a fost dată de directorul tehnic al clubului Utrecht. "Neşu îşi simte puţin mâinile şi piciorele." Însă, vor fi zile sau săptămâni de aşteptare. O aşteptare grea pentru Mihai Neşu, dar medicii sunt rezervaţi, chiar dacă au dat o veste bună. Operaţia a reuşit, dar verdictul va fi dat mult mai târziu.

Cariera sa este legată de două echipe. Fiul observatorului FRF, Mircea Neşu, a început fotbalul la Steaua. Neşu a evoluat timp de 7 ani în Ghencea, pînă în 2008, când s-a transferat la Utrecht. Acolo a fost declarat "cel mai bun fundaş stânga din Olanda" la primul său sezon în Eredivisie.

Românul are 87 de meciuri în Liga 1 şi 8 selecţii la naţională. Este recunoscut ca fiind un jucător care nu se dă niciodată la o parte din faţa adversarului.

×
Subiecte în articol: Mihaita Nesu operatie FC Utrecht
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close